Sweetbabygull.

 
Idag ska jag bjuda på en så där mysigt skön reggae låt med Admiral P. Låten heter "Kallenavn", har hört den på P3 några gånger och numera finns den på min Spotify lista. Den här låten får mig verkligen och längta efter sommarn igen, sitta ute och chilla med vännerna, värmen, alla vackra solnedgångar, det är tur den är här snart igen! ;)
 
Jag måste säga att Admiral P får ett plus kanten då tjejerna i videon faktiskt är tjejer med riktigt snygga kurvor, mer sånt tack! För övrigt sjunger han inte "Sweetbabygull" som jag skrivit som rubrik, utan han sjunger "Sweetbabygirl", dock låter det som gull i och med hans norska accent. Så lyssna och njut på den sköna låt och längta lite efter sommarn ni med! :)
 
 
 
 

Höstlov.

 
Måste säga att jag tar detta med höstlov på fullaste allvar. Jag tog sovmorgon till kl 12, sen har jag legat på soffan resten av dagen, där jag somnat från och till. Rätt skönt faktiskt. Vi musikstudenter har det ganska bra! ;) 
 
Några planer för höstlovet? Nej, jag hoppas mest på jobb, fint väder, att jag ska hinna med några träningspass och lite lugn och ro då förstås! :) Mer än så behövs inte just nu.
 
Så vad ska jag bjuda på för låt ikväll, jo vi tar och slänger upp "Sweet nothing" med Calvin Harris, där Florence Welch gästsjunger, väldigt snyggt samarbete! Check it out! :)
 
 
 
 

Bjuder.

 
På en sjukt skön jazzig låt som jag hörde i bilen på väg hem från Växjö idag. "Tell it like it is" med Aaron Neville.
 
 
 
 
Enjoy!
 
 

I miss you.

  
 
 
 
Words don't ever seem to come out right, but I still mean them, why is that?
It hurts my pride to tell you how I feel , but I still need to, why is that?
I miss you, like everyday. Wanna be with you, but you're away.
 
 

Hösttrötthet.

 
Just nu lider jag av en extrem hösttrötthet och det är så frustrerande! Om jag vilar en stund på soffan/sängen så lyckas jag alltid somna och sover en hel timme. Så nu sitter jag här och letar efter olika tips så jag kan komma i någorlunda form, tentorna börja komma igång nu och det är inte riktigt rätt tillfälle för mig och börja hamna på efterkälke.  
 
Så imorgon är det jag som ger mig ut på jakt efter D-vitamins tabletter och kanske några järn tabletter med, vi får se. Sen får jag försöka skärpa mig med sömnen, i mitt fall sover jag just nu för mycket än för lite. Utöver det så är det inget som fattas när jag läser på olika sidor på nätet. Så håll tummarna för mig! :)
 
Ikväll tänker jag dela med mig av en gammal 90-tals klassiker, en låt jag för övrigt har på ett gammal kassettband som ligger här hemma nånstans. Så här kommer "Now that we found love" med Heavy D & The Boyz feat. Aaron Hall. Enjoy! :)
 
 
 
 

Lite jävlar anamma och Thomas.

 
Har ett stor behov av lite jävlar anamma och Thomas. Fick nöja mig med Thomas så länge (Thomas vet för övrigt av nån konstig anledning när han ska dyka upp på min Spotify lista) och då den jävlar anamman inte ville komma fram riktigt idag. Men det kommer, var så säker på att! ;) Bjuder på den låten som gjorde att jag blev så kär i Thomas. Jag älskar den här låten lika mycket idag, som när jag hörde den första gången. Så här kommer "Detsamma" med min husgud Thomas Stenström. 
 
 
 
 

Kärlek på burk.

 
Finns det tänker ni nu? Och svaret är: Ja! Två män skapade en gång i tiden denna fantatiska glass. Ben och Jerry visste exakt vad dom gjorde. Jag började på den igår och ikväll ska jag fortsätta mitt intag av Core Berry White.Trevlig kväll på er.
 
 
 
 
 
 

Något fattas mig.

 
De två senaste dagarna har spenderats i min säng, då jag vaknade upp med 40-graders feber på onsdag morgonen. Nu känns det däremot som att jag är på bättringsvägen, har till och med varit ute på en promenad, so fingers crossed. 
 
Det jobbiga med att ha feber är att, det känns som att man springer runt och är halvfull konstant. Sen ska vi ju inte prata om det fantastiska kallsvettningar som kommer mellan varven, usch! Nog om det, under tiden jag legat i min säng och känt mig salongsberusad så fick jag ett stort behov att lyssna på en låt med det hederliga gamla pojkbandet a1, problemet var bara att dom tagit bort det albumet på Spotify, suck! 
 
Men skam den som ger sig, jag har idag lyckats leta fram denna dänga, genom lite eftersökningar på Youtube. Jag kommer så väl ihåg när jag hittade denna låten när jag bodde i Skara. Lyssnade konstant på den i en hel vecka tror jag. Jag är nog inte lika kär i den idag, men ibland får man bara den där känslan av att något fattas en. Så här kommer den "It happens every day" med a1. 
 
 
 
 

Övning ger färdighet.

 
Det finns inga genvägar till det perfekta ljudet, utan man får bara öva öva öva öva öva öva öva. Fördelen för mig är att jag är lättlärd, dock gör det att jag ofta sitter med mina uppgifter kvällen innan det dags för redovisning. Hopplös fröken Ström! ;)
 
En låt som jag just nu lyssnar på 24/7 är "I won't give up" med Jason Mraz. När han första singel "I'm yours" kom ut så blev jag väldigt såld, men den här låten asså, helt otrolig! Snygg ackord följd, grym text, fantastisk sång och väldigt bra uppbyggnad, en jäkligt förbannat bra låt helt enkelt! :) Så här kommer den!
 
 
 
 

Wish me luck.

 
Alla som kan och vill få gärna hålla en tumme och tå för mig imorgon. Kan tyvärr inte avslöja varför, men jag lovar att det är för en bra sak! :)
 
Förra hösten var jag helt såld på Marit Larsen album Spark och igår kväll tog vi en liten återträff. Fruktansvärt mysiga låtar med bra texter som är perfekta för mörka höstkvällar. Kolla gärna in albumet, finns på Spotify. Så bjuder jag på en av mina favoriter ikväll som är Me And The Highway.
 
 
 
 

RSS 2.0