Dålig uppdatering.


Har blivit lite dålig uppdatering den senaste veckan, då min dator har krånglat eller rättare sagt mitt mobila bredband, likså min mobiltelefon. Helt fantastiskt när sms kommer tre timmar senare än vad de är skickade, tack Telia och Halebop säger vi till det! Men nog om det och åter till det positiva! :)

Helgen började med middag på Nivå tillsammans med Katten, himla mysigt! :) Lite trist att Sverige förlorade mot England, men så är det ibland! Lördag morgon blev det tidig uppstigning då jag begav mig till Käälmar för att umgås med As! ;) Lite shopping och mys på stan, en brak middag, film- och sängmys, för att sen avrunda med en liten utgång, kunde inte blitt bättre! :)

Och nu har sommarjobbet dratt igång, haft mina två första arbetsdagar och det mesta flyter på och jag trivs som fisken i vattnet! :) Jobba hela midsommarhelgen vilket innebär fina pengar, det behövs! :) Men imorgon är jag ledig och ska baka jorgubbstårta till min söta bror som fyller år på torsdag! :)




Jag och bror våren 2008 :)



Omdirigering av rum.


Känner att det inte riktigt funkar med inredningen i mitt rum så idag startade jag projekt omdirigering av rum. Som vanligt är jag en sån person som glömmer ta före och efter bilder, men eftersom att jag ändå inte riktigt är färdig med mitt projekt så kommer det bara efter bilder så småningom! :)

Min audition som jag gjorde i söndags gick hur bra som helst, så nu är det bara och vänta på antagningsbeskedet som kommer innan/efter midsommar!

Annars? Njuter av min sista vecka innan sommarjobbet drar igång på riktigt och ska även börja planera min Peace&love vistelse som äger rum den 24 juni till 1 juli, kommer blir grymt! :)





Dagens låt val känns lite otippat (enligt mig själv) men det är nåt visst med den här låten! :)



Ännu en vecka.


Har passerat på tok för fort! Men det har bestått av mycket mys med vänner, grillning på verkö, fika på bakgården, lunch på Tre G, vilket gillas väldigt mycket! :)

På söndag är det dags för en ny audition som denna gången kommer äga rum i Växjö, så håll tummarna för mig! :) Kommer sjunga "Fix you" med Coldplay (säkert kort) sen "What's the point" med Johnossi, så morgondagen kommer bestå av öva, öva, öva, öva, öva, öva, öva, öva!





Ikväll bjuder jag på en gammal goding av Gary Barlow som slog igenom med gruppen Take That och gjorde även en liten solokarriär innan dom återförenades. Älskade 90-tal säger jag bara! :)



Ute och lär mig.


Duktigt trött efter mina första timmar bakom kassan på sommarens sommarjobb. Ser just nu bara en massa PLU koder som flyger framför mina ögon. Tre timmar kändes som en. Men jag tror att det kommer bli bra det här! :) Klarade mig igenom dagen med "bara" två fel, inte illa! :) Imorgon är det dags igen, sen är det bara och vänta tills det drar igång på riktigt. Gutt! :)

Blev en fika på stan idag med före detta arbetskollegorna S&T, himla trevligt. Det var ju inte igår direkt, så jag och S blev kvar ända tills det var dags för stängning! :) Myspys!

Nu dags för sängen!





Peace out!



Fantastisk helg.


Nybliven gudmor till Gurra! En sjukt härlig vinkväll med katten, som slutade med en grym utekväll! Det går bra nu! :)







RSS 2.0