Så mycket bättre.

 
Jag missade tyvärr första avsnittet av "Så mycket bättre" (noll koll). Däremot så vaknade jag idag till Agnes fina cover utav "En sån karl". Och jag kan verkligen inte sluta lyssna på den! Riktigt bra! :) 
 
 
 
 
 
 

Livet är underbart.

 
Finns inget bättre än när man får den där känslan av att livet verkligen är underbart och att allt bara kan bli bättre från och med nu! :) 
 
 
 
 
 
Ha en bra dag allihopa! :) 
 
 
 

Strömavbrott hos familjen Ström.

 
 
 
 
Mamma var väl förberedd med pannlampan i högsta hugg.
 
 
 
 
Huset prydde vid med värmeljus. 
 
 
 
 
Och resten av kvällen var det jag som stod för underhållningen. 
 
 
 

Helgen som gått.

 
Fredagen spenderades på jobbet! Började redan kl 06.00 och slutade 16.00, lång dag! Men efter jobbet körde jag ett pass på gymmet, så när jag väl kom hem blev det käk för att sen däcka i sängen! :) 
 
På lördagen blev det frukost med min bror och hans tjej, himla mysig start på dagen! Sen blev det stan en sväng för att träffa min vän Sandra som jag inte sett på år och dag! Hon har precis börjat jobba för ett företag som heter Vemma, som nu vill börja sätta igång en verksamhet här nere, så vi får se hur det slutar! :) 
 
Kvällen blev det en fin middag gjord av ingen mindre än mig själv! :) Kycklingfilé med ett snitt i mitten som man sen fyller med en bit taleggio (italiensk kittost) som är inlindad med serrano skinka. Sen lindar man även filén med serrano, lägger den i en ugnsform, häller lite grädde i formen så att det blir kanske 1 cm högt, häll gärna lite på filén med. Sen in i ugnen på 225 grader i cirka 45-50 minuter. Smaskens säger jag bara! :) Ta gärna ut kycklingen emellanåt för att återigen fösa över grädden med en sked. 
 
 
 
 
Resten av kvällen var det jag och gitarren som njöt av ett vardagsrum fyllt med tända ljus! Harmoni för min själ och väldigt välbehövligt! :) 
 
 
 
 
 
 

I'm free.

 
Sjukt effektiv ledig dag! Startade morgonen med ett Kickboxnings pass på gymmet (jag är för övrigt grymt kär i mina nya träningsdojjor!) det blev även lite styrka när jag kom hem! Sen har dagen fortsatt med lite såna här sköna "måsten" som tvätta, byta lakan i sängen, ja ni vet! Och jag har för första gången fått min lille skrutt att ligga still medans jag fotat honom! Av någon konstig anledning så har han något emot min systemkamera? Men söt är han iaf! :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Success.

 
Igår kväll var näst sista lektionen innan våran återträff som äger rum den 10 december, och vilka resultat jag/vi har uppnått! Det var verkligen ljuv musik för ens öron och höra hur allas röster har utvecklats! :) Och även en lite sporre för mig själv, då jag har varit väldigt omotiverad den senaste tiden! 
 
Nu är det jag som alldeles strax ska dra till gymmet, friskvård från jobbet! :) Sen blir det en fika på stan med Eric! Ha en bra dag allihopa! :) 
 
 
 
 
 

Music is my remedy.

 
 
 
 
 
 Nördiri nördira, hörde att en fantastisk fredag väntar på mig idag! :)
 
 
 

Dear darlin.

 
 
 
 
Oh I concur.. These arms are yours to hold.. 
 
 
 

Cause.

 
 
 
 
I can't change. Even if I tried. Even if I wanted to. 
 
 
 

Måndag.

 
 
 
 
Ny vecka. Nya möjligheter. 
 
Let's go! 
 
 
 

Lördag på mitt vis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Välkomna till mina hoods och platsen där jag spenderade större delen av min barndom. 
 
 
 

TGIF.

 
Fredag och humöret är på topp! :) Imorgon är det jag som är ledig, såå himla gött! Och detta firar vi med Stromae's nya singel "Papaoutai". Enjoy! :) 
 
 
 
 
 
 

Topp 3.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Helgen som gått.

 
 
 
 
I fredags fikade jag med min vän Eric. Här får ni se hans knep om hur man försvarar sig mot ett förbi flygande bi, filten i högsta hugg och en blick som dödar. 
 
 
 
 
Lördagen spenderades först med Katta. Vi började kvällen med lite käk från Kebab House, för att sen avnjuta filmen Studentfesten. 
 
Efter mitt besök hos Katta, mötte jag upp min svägerska Annie för en cider på Fox and the Anchor. Men en cider blir ju aldrig en cider. Bildbevis finns och kommer så småningom. 
 
 
 
 
Söndagen vaknade jag av att denna lilla killen buffade på mig. Eftermiddagen bjöd på bus och lek innan vi åkte hem till mamma och pappa där familjemiddag stod på schemat. 
 
 
 

Inspiration.

  
 
 
 
Här sitter jag hes och dan. Njuter av fantastiska Beyoncé och bara längtar tills rösten är i tip top form så jag också kan jag få sjunga lite! :) 
 
 
 

Say you'll be..

 
 
 
 
 
My nightingale.
 
 
 

My kingdom to come.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And she's back.

 
  
 
 
You better work bitch. 
 
 
 

RSS 2.0