Dressed for success





Nu är jag äntligen klar med min klänning! Visst är den fin! :)




Som ni ser är ryggen bar! Inte världens finaste bild, men det är inte så lätt och ta kort på sig själv bakifrån! ;P 

Nu är bara den stor frågan om jag hinner använda min klänning något innan sommarn är här, då jag anser att detta är mer en höst/vinter klänning! Men jag hoppas att jag får bära de åtminstone en gång! :)

Imorgon börjar jag nästa projekt som blir en pälsväst! :) Ha det bra!

Lycka!


Ursäkta min dåliga uppdatering de senaste 2 veckorna, men haft fullt upp med besök av min bror och hans flickvän och hemfärd till Karlskrona. Hemlängtan var verkligen enorm denna gången och då är det svårt att sätta sig ner och skriva för det enda man tänker på är att man äntligen ska få åka hem till alla nära och kära och alla roliga saker man ska hitta på när man är hemma! :)

Mitt besök av bror med flickvän var supertrevligt! :) Åt en massa god mat och bara myste hela helgen med film och lite shopping i Skövde. Fick även veta att min bror fnittrar som en tjej om man kittlar honom på bakisdan av låret. Höll på att dö av skratt när hans flickvän började kittla honom och han började fnittra för fullt! Haha! Sötlök! :)

Min helg i Karlskrona var verkligen toppen! Åkte från Skara redan på torsdag eftermiddag bara för att få lite extra tid hemma! :) Så när jag väl var framme i K-na var det i princip bara till och äta lite, ringa några samtal, sen bums i säng! Fredagen började med en långpromenad med klutten sen ett litet styrkepass. Sen begav jag mig ner till lilla mormor för att göra våfflor i stora lass! Mums! Efter mormors åkte jag in till staden för att hitta något att ha på mig till lördagens bravader, så mötte upp A och gav oss ut på jakt. Sen hade jag och A bestämt att vi skulle laga lite god mat med efterrätt och en flaska vin på det! Pricken över i:et var väl när A fick för sig att hon skulle handvispa grädden till efterrätten, att jag inte dog när hon satt där och bara vispade, vispade, vispade, vispade och vispade. 25 minuter tog det, jag hade gett upp efter 2 minuter, envis som synden är hon! ;) Väldigt lyckad kväll!

Lördagen blev det en sväng på staden med A och E. Hade lite små sakder jag var tvungen och fixa innan kvällens fest och trots att jag hade bara 3 saker jag skulle komma ihåg och hade även skrivit upp att på lapp, så kommer jag på i sista sekund att jag glömt och köpa blommor till födelsedagsbarnet, hur dåligt minne kan man ha? ;) Hopplös! Festen var mycket lyckad och K blev väldigt nöjd med armbandet som jag gjort till henne, roligt! :) Statt levererade som vanligt med grym musik och givetvis fick man se något snyggt med, inte illa! :)

Söndagen var jag grymt sliten, blev lite mer aklohol än vad jag är van vid, men vad gör det, jag har ju haft roligt! ;) Hade bestämt att jag skulle svänga inom syrran på hemvägen, sagt och gjort! Och så snäll som hon är så hade hon maten på bordet och det viktigaste av allt när man är bakis, kall cola! Så det blev middagsmys och vill säga bebismys, men lillan är inte bebis längre, blir ju 1 år den 13:e, jösses! Kom ihåg när syrran skickade och berättade att hon fött och jag var i Australien på väg ut, tiden bara flyger iväg!

Nu är man tillbaka till verkligheten i Skara och det känns lite surt, fast samtidigt har man fått ny energi! :) Sen har jag och mamma bestämt idag att dom ska komma besök denna helgen! :) Fullt upp som alltid! Så nu tackar jag för mig och önskar er en trevlig kväll! :)

Be hold... spöket!


Ja jag ska nu visa er bilder på min sista väv. Och då jag är så oerhört missnöjd med den första mattan, hoppas jag att ni som jag kan skratta lite åt den, för det ser verkligen ut som att en 5-åring gjort den! :) Den är även numera döpt till spöket, ni kommer förstå varför när ni ser bilden. Och den ser ut så här:



Jag skäms! Men jag har en känsla av att när jag är äldre och tar fram den här, kommer jag skratta och tänka på min underbara tid i skolan! :) J tycker den är väldigt söt och har även sagt att hon kan tänka sig att köpa spöket!

Matta nummer två är mer än en fröjd för mina ögon, men det är nog för att den är så klassiskt enkel. Och här kommer den:



Schackrutig, med en snygg mitt som påminner lite om en dragkedja! :) Om min bror vill ha den får han den, annars behåller jag den nog själv!

Snart dags och slänga sig i sängen och invänta morgondagen där bh-sömnad står på schemat! Spännande! :)

En balkong hade suttit fint




Jag har ju då som ni ser världens mysigaste kvällssol, men ingen balkong! :( Så jäkla trist för jag vill bara sitta och njuta av solens sista strålar innan den går ner! Men men, man kan ju inte få allt!

Jag är för övrigt på bättringsvägen (förmodligen tack vare min powernap jag hade igår på 3 timmar!!) Var i skolan en snabbis igår, bara för att kunna väva klart min fåll, sen efter det så började det snurra lite i huvudet så jag gick upp på stan för att boka en klipptid innan jag skulle hem. Givetvis hade hon en tid samma dag och jag kände att jag såg verkligen för jävlig ut i håret så jag tackade ja, så ringde J så hon fick gå en sväng med mig på i väntan. Fruktansvärt trevlig frisör och jag blev väldigt nöjd med min klippning. Sen gick jag hem och slocknade på sängen efter cirka 5 minuter och sov då som jag nämnt i 3 timmar, helt sjukt! Men när jag väl vaknade så kände jag mig lite piggare! :)

Idag har varit en sån där tråk dag i skolan, där vi har städat hela vävsalen då vi nu efter våra 8 veckor ska byta till sömnad. Men det ska bli himla kul och sätta igång och sy igen, väldigt peppad! :) Sen efter städningen idag gick jag och J upp på stan och satte oss och tog en liten fika ute i solen! Sååå mysigt! :) Tror till och med att jag fått lite färg, yes!

Nu sitter jag här mätt och belåten efter en fantastisk måltid och längtar efter denna helgen och nästa helg! Nu får tiden gärna gå lite fortare, tack! Ska bli mysigt och ha storebror med respektive på besök och att få komma hem nästa helg och träffa alla nära och kära! Åhhh, gå fortare nu då!


Sjukling


Kände att det började smyga på mig redan igår förmiddag och mycket riktigt idag när jag vaknade så värkte hela kroppen och hade även ont i halsen, suck! Jag hatar att vara sjuk! Man kan inte göra något annat än och ligga stilla och käka tabletter, tvi! Har även kallsvettas lite från och till men nu börjar det äntligen släppa, så lär förmodligen gå till skolan imorgon om jag inte mår riktigt dåligt, men det hoppas jag inte. Så jag har spenderat dagen med att kolla på tre filmer och stickat på min halsduk! :)



Så här långt har jag kommit just nu, lära nog fortsätta ikväll, när jag ändå bara kan sitta framför tv:n och glo! Men fint blir det iaf, och det är ju det som är det viktiga! :)

Trevlig kväll på er!

Lördagkväll


Och jag sitter här och njuter av melodifestivalens final för fulla muggar! Väldigt svårt och säga vem som kommer vinna, för i år är verkligen alla låtarna grymt bra! Men det är kul och se att Sverige verkligen kan leverera bra musik! :)

Kan även rekommendera att ni ska spana in Tove Styrkes senaste singel, High and low. Spelar den för fullt här hemma och den är så sjukt bra! Helst ska det vara remixen 2011 som finns på Spotify!

Annars i veckan har jag mest pluggat och vävt och jag är nu färdig med min sista väv, såå skönt! :) Igår blev det vinkväll med S och U i min klass, himla trevligt! :)

Fick även glada besked denna veckan att min bror och hans flickvän ska komma och besöka mig nästa helg! Ser jag verkligen framemot! :) Och snart blir det hemfärd igen för att fira K's 25-årsdag, ännu något att se framemot! :) Underbart!

Nej, nu får jag ge mig åter till finalen, spännande nu! :)

Trevlig helg på er!

Tisdag


Ja och här sitter jag och njuter av att solen skiner för fullt! :) Helt underbart! Känns som att våren verkligen är på g nu, hoppas hoppas hoppas! Är så trött på att pluffsa runt i vinterjackan, vill ta fram min gamla hederliga skinnjacka! Snart så! :)

Dom här senaste två dagarna i skolan har varit lite pest! En av mina lärare har varit på och tjatat på mig att jag måste sätta fart. Men saken är den att min väv är sammanlagt 90 cm lång, jag vet att jag hinner! Blir så jäkla trött! Jag har inte varit så pigg efter denna helgens händelser, men jag försöker verkligen! Och jag kan inte hjälpa att mina tankar är på annat håll just nu. Och jag har dessutom sagt till henne att jag inte är på topp just nu, ändå fortsätter hon! Hela grejen gör att jag bara inte vill, på grund av hennes tjat. Suck! Men men bara till och släppa och gå vidare.

Igår var jag och körde ett bas pass på Friskis, behövde verkligen rensa mina tankar! C föreslog att jag skulle ta ett glas vin och en cigg, men jag kände att ett träningspass passade mig bättre! :) Och det var såå skönt och jag kunde inte sluta le, för att hon som hade passet hade ett sånt fridfullt leende på sina läppar hela tiden och det bara smittade av sig på mig! Grymt! :) Funderar på att köra ett pass på fredag igen! Känner att jag behöver komma ut så mycket som möjligt just nu.

Nu måste jag däremot kila för att göra mig iordning för att åka till Lidköping och fira den internationella kvinnodagen! Hej på er! :)

Söndag


Har haft S på besök i helgen, och som vanligt med henne så är det bara full rulle som gäller! ;) Hon kom sent på fredags kvällen och då pratade vi bara om allt mellan himmel och jord! Lördagen blev det plugg på dagen. Och av någon konstig anledning gapade och skrek vi på varandra nästan hela dagen, men det är väl så det är när man är som syskon och inte har sett varann på länge! :) Sen måste jag väl erkänna att det är väldigt kul och reta upp henne med! Haha! Sen på kvällen åkte vi till Skövde för att träffa grabbarna! Väldigt trevlig kväll. Dom spelade grym musik på Bogrens, trivdes som fisken i vattnet! :) Så det blir förhoppningsvis fler framtida besök!

Usch, egentligen har jag inget och skriva om så vet inte ens varför jag försöker. Just snurrar tankarna åt fel håll. Men tids nog så reder det sig säkert. Neh, jag avslutar här och önskar alla en trevlig kväll!




Äntligen!


Är mina byxor färdiga! Sååå skönt och inte ha dom liggandes efter en längre och jag är grymt nöjd med resultatet! (Trots att dom inte blev som jag hade tänkt mig!) :) Och dom passar även utmärkt till mina nya skor och min nya tröja! :) 


 


Lite baggy stil som jag älskar! :)




Jag kommer glida i den här outfiten väldigt mycket i vår och sommar! :)


RSS 2.0