Glad tjej säger hej.

 
Borde egentligen stå trött tjej, men jag är så väldigt glad idag! :) Igår berättade en av mina kollegor att hon råkat komma över ett av mina youtubeklipp från min avslutningskonsert, hur stor är sannolikheten? När hon dessutom inte ens söker efter mig utan Jill Johnson, sjukt kul! :)
 
Igår började jag även leta efter resor till Afrika. Känner att det dags för ett nytt äventyr och uppfylla en dröm som jag haft länge, nämligen få se livs levande bergsgorillor i deras naturliga miljö! Plånboket tillåter det, nu ska vi bara ta reda på om chefen också gör det! ;) 
 
Idag stod jobb på schemat och ja allt har flytit på i vanlig ordning! Efter jobbet blev det ett box pass på gymmet och det känns rejält i mina armar, som bara skakar varje gång jag lyfter ett glas för att dricka! Så nu tar jag helg! Imorgon väntar tjejmiddag och två rätters som jag ska stå för. Håller tummarna för att det blir lyckat! :) 
 
 
 
 
 
" Isn't it funny how day by day, nothing changes...
 
But when you look back, everything is different. "
 
 
 

Du kommer fatta när jag vänder med ett kliv.

  
 
 
 
Att jag var den som var full av liv. 
 
 
 

Hockey.

 
Söndagen spenderades i Telenor Arena för att se Karlskrona ta sig an Asplöven. Efter två mållösa perioder lyckades Karlskrona till slut vända spelet och knäckte Asplövens självförtroende totalt med fyra mål inom loppet av fem minuter. Behöver jag säga att spänningen var olidlig? ;) Mitt syfte under matchen var att prova på och fotagrafera i just sport sammanhang, vilket gick sådär. Dåligt ljus (men allt går ju att redigera nu för tiden). Sen dog mitt batteri efter andra perioden, så några segerbilder blev det inte på tal om. Men skam den som ger sig! :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ibland ska man ha tur.

 
Gårdagen spenderades på stan med min vän Sara och jag lyckades komma hem med några fantastiska inköp! :) Jag brukar verkligen ha svårt och hitta saker jag vill ha, men icke igår! Det blev en klocka från Axcent, skor från Clarks och en kofta från Cubus. Idag blev det invigning och jag är supernöjd! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Motivation, vart är du?

 
Den senaste tiden har bestått av noll motivation. Jag vill inte träna, jag vill inte gå ut, jag vill inte sjunga, jag vill inte spela gitarr. Det enda jag gör är och ligger i min säng, tittar upp i taket och funderar på allt och ingeting. Måtte det vända, för så här vill jag inte spendera mina dagar. Usch... 
 
 
 
 
Sommar 2014, du är efterlängtad.. 
 
 
 
 

När man behöver bli pepp.

 
 
 
 
I'm sexy and I know it! ;) 
 
 
 

Jobbe jobbe jobbe.

 
De senaste dagarna har bara bestått av jobb och jobb! Har varken hunnit med träning eller att ägna tid till min musik. Och igår kväll slocknade jag redan vid halv 9, då min kropp var helt slut! :( Så idag blev det sovmorgon, powerwalk, styrkepass och kvalitetstid med gitarren! Mycket välbehövligt! :) Imorgon är det dags för jobb igen (som tur är 6-14!) sen är jag ledig i hela två dagar! Fantastiskt! :)
 
 
 
 
Det kommer en tid i ditt liv, där du antingen väljer att stå kvar eller slår dig fri.  
 
 
 

Ge mig.

 
 
 
 
En blå himmel och en sol som sakta går ner. 
 
 
 
 

Love.

  
 
 
 
Is a little thing we make. 
 
 
 
 

2014.

 
Nytt år, nya möjligheter. Ja, samma fras varje nyårsafton! Mitt mål för föregående år är uppnått och jag är jäkligt stolt över mig själv! Årets mål blir att förbättra mitt tålamod, sluta lägga energi på människor som bara tar utan att ge, vara snäll mot mig själv och till sist starta ett band. Och mitt bästa minne från 2013? Jo, det har vi här: 
 
 
 
 
God fortsättning allihopa! :) 
 
 
 

RSS 2.0