Nån mer än jag...


som börjar längta efter den 18:e november när man får se den här trailern? :)





Härligt och se att den släpps på min födelsedag! Kommer garanterat bli biobesök den dagen! :)


I got in!


Fick idag besked från Kalmar att jag kommit in på deras sång och vokalgrupp! :) Blev så sjukt förvånad att jag var tvungen att läsa om sms:et säkert fem ggr innan jag kunde fatta att det var sant! Ansökningsträffen gick nämligen lite si sådär på grund av jag missuppfattat hur mycket det var jag skulle kunna, men fick improvisera och det gav ju bra resultat! :) Nu väntar jag bara på besked från Skövde och Västervik sen gäller det att fatta mitt beslut, men idag tänker jag bara njuta av att veta att jag är en av 14 elever som kommit in! Wiiihooo! :)

Så nu sitter jag här och gottar mig med en smoothie och funderar på vad jag ska göra ikväll? Förmodligen blir det väl bara en film i sängen, tänkte gå upp tidigt imorgon och köra ett träningspass sen ska jag fixa K´s klänning som hon kom inom med tidigare idag! Fortfarande inge tur med jobbsökandet men jag får hoppas att det vänder! :)

Trevlig kväll på er! :)


Ja vad säger man?



Det kommer nog pratas en hel del om den här låten och videon i sommar!

Sååå..



Sjukt bra låt! Love it!


Sommar!


Och jag bara fullkomligt njuter av att! Spendera mina dagar i goda vänners lag och familj, kan inte bli bättre! :) Utöver det har jag väl inte så mycket att berätta. Jag mår toppen och är superlycklig! Det är det enda ni behöver veta! :) Ha en trevlig kväll allihopa!


RSS 2.0