Crazy weekend.


Denna helgen fick jag minsann besök av Katarina-Stina! :) Började lördagen med en rundtur på stan, för att sen åka hem och laga lite god mat och sen göra oss redo för att ge oss ut och svira! Planen var från början att vi bara skulle ta ett glas eller två på O'learys, men så blev ju inte fallet! ;) Efter O'learys drog vi till Harrys (som stängde på tok för tidigt!) och sen tillbaka till O'learys igen! Åh, vilken kväll det blev! :) Den kommer vi sent glömma, så tack Katta för en fantastisk helg! :)

Har de senaste timmarna suttit och försökt hålla mig vaken, då det inte blev så mycket sömn inatt! Jag har en tendens till att inte kunna sova om natten ifall jag tar en powernap under dagen, dock är jag nu istället fylld med ny positiv energi så lär väl inte bli så mycket sömn i vilket fall som helst! ;)

Dagens låt får bli "Freak" med "Klaas & The Bodybangers", får sån grym känsla i kroppen när jag lyssnar på den och sen kan man ju inget annat än och längta till nästa helg och dansgolvet! :)







Trevlig kväll på er! :)



Sanningens ord.


"Var inte rädd för att förlora det du har. Det du inte behöver ersätts av något bättre."

Blandade känslor just nu.




True story.





Fantastisk låt!


Förlängning.


Ja, jag bestämde mig för att förlänga mitt jullov lite genom att få en släng av "influensa". Febern har legat över 38 grader sen förra onsdagen och jag hostar som om jag har rökt en hel limpa för mig själv, helt fantastiskt! Eller! Men men, inget och göra åt förutom att vila och käka piller. Och duscha, febern går upp och ner som en berg och dalbana, och idag är första dagen jag ligger bara lite över 37 grader, so fingers crossed för att det ge med sig nu! :)

Vill ju tillbaka till skolan och sätta igång med vårat nya projekt som är individuellt denna gången, musikalisk fördjupning inom valfritt område! Me like! Jag har redan bollat lite idéer med min lärare, så för min del är det bara och sätta igång, men först är målet att bli frisk! :)

Eftersom att jag snart varit sjuk i en vecka, så kan ni ju bara tänka er hur många filmer jag arbetat igenom under den här tiden! Dumburken och jag har nog aldrig varit så här tighta, jag är inte världens fan i vanliga fall av dumburken, men han har varit ett stort stöd under denna veckan! ;) Anyway, det jag skulle komma fram till är att en film som alltid är klockren att kolla på när man är sjuk eller bara allmänt nere är "Boog och Elliott - Vilda vänner". Så jäkla rolig film! Den har min humor från början till slut och jag rekomendera den verkligen starkt! Tänkte även bjuda på ett litet klipp från filmen!





Har ni inte sett den så se den snarast! Nu är det dags för mig och lägga mig och vila lite igen! Trevlig kväll på er! :)



Life in a cartoon motion.




Orginal.




Omgjord.

Sjuk och rastlös tjej, tröttnade på att ligga i sängen och "försöka" bli frisk och gick istället lös med kameran.



RSS 2.0