Måndag, tråkigaste dagen på hela veckan.

Jag avskyr verkligen måndagar! Dom är tråkiga och påminner en bara om att helgen är slut. Ja, jag är lite bitter idag, men usch vilken dryg dag! Hade sett framemot att börja väva idag, men vad händer? Jo, jag har redan lyckats ta sönder tre trådar i varpen, så måste pilla med nålar och laga hit och dit. Så jag gav upp rätt fort idag och gick hem för att arbeta med mitt tryck istället och lite miljöfrågor! Så fått lite gjort iaf! :)

Helgen har varit mycket bra måste jag säga! Trevligt ressällskap på vägen hem, mysig middag med familjen, fika på stan och filmkväll! :) Det var riktigt skönt och vara hemma en liten sväng! Sökte även lite sommarjobb, så nu får ni hålla tummarna för mig! :)


Av den här bilden ska jag förhoppningsvis lyckas göra ett tryck till ett linne är det tänkt, med en text till! :)

Nu dags och ta tag i hemtentan! Ha det bra!



The love of my life




Satt igår och kollade igenom gamla bilder, och då hittade jag den här bilden på min lilla klutt när han var valp. Lika söt som socker! :) Det var inte kärlek vid första ögonkastet, utan när han en dag la sig på min mage och somnade på mindre än 1 minut, så föll jag pladask. Och givetvis igår när jag kom innanför dörren var han först fram för att hoppa upp och ge mig en puss på munnen! Är det inte kärlek så säg! :)


Torsdag, snart fredag!

Ja, denna veckan har verkligen bara sprungit iväg, puh! Haft mycket i skolan så det är väl lite därför! :) Påbörjat mina nya väv, har ändrat färgerna. Rött, svart och vitt kändes inte rätt, så nu blir det mörkrosa, vinrött och oblekt istället! Känner på mig att det kommer bli superfint! :) Bilder kommer när jag kommit igång!

Förutom skola hela veckan, så blev det lite hockey igår med min vän A som är på besök i Skövde! :) Matchen var grymt spännande, men tyvärr förlorade Karlskrona, hoppas på bättre lycka i nästa match!

Och imorgon blir det hemfärd till Karlskrona tillsammans med A! Vill verkligen hem, och jag har en känsla av att resten utav året kommer jag inte få så många fler tillfällen till att åka hem, på grund av att skolan kommer ta mycket av min tid, och jag vill verkligen sluta med bra betyg och då får man offra lite. Och det är bara 4 månader kvar, så nu gäller det bara att köra fullt ut! :) Så i helgen hoppas jag på mycket mys!

Ha en trevlig kväll! :)

Helgen

Ja denna helgen har jag inte gjort allt för mycket. I fredags var vi i Göteborg hela dagen på olika studiebesök. Började på Lindexs huvudkontor för att träffa en design assistent och få veta vad hennes arbete består av, bjöd oss även på en liten rundtur, lite spännande och få se vad som händer bakom kulisserna! :) Sen begav vi oss till en konstatelje som sex olika kvinnor har tillsammans, där dom arbetar med sina olika projekt, väldigt inspirerande! Och sista anhalten blev Röhsska museet, för att se deras textil utställning. Vid det här laget var alla väldigt trötta och ville bara hem, men så fick vi se medans vi väntade på våran guide, en ljuslykta formad som ett kvinnligt könsorgan, jag höll på och dö av skratt! :) Dyra var dom med, ca 2500kr, och dom hette givetvis snippa! Haha! :) Googla, snälla!

Lördagen slappade jag mest hela dagen, lyckades få upp min tavla i köket, mer än så blev det inte på hela kvällen, men kände att jag behövde ta det lite lugnt, så det var skönt! :)

Idag har jag varit dessto mer aktiv, började med en morgon promenad sen lite styrka på det. Sen tvättat, städat och fått upp alla mina tavlor i mitt vardagsrum/sovrum! :) Väldigt nöjd! Nu är det bara hallen som behöver ett litet lyft, men vi får se hur det blir med den saken! :) 

Nu blir det till att varva ner lite i soffan! Trevlig kväll! :) 

Bilder på mina fina tavlor! :)


 




Lyckad dag!

Idag lyckades jag med att skaffa en praktikplats på mindre än 3 minuter, yes! :) Hade ringt och pratat med butikschefen veckan innan och då sa hon att hon ville träffa mig innan hon tackade ja och "känna efter lite". Allt jag hann och säga var: "Hej, det är jag som är Charlotte som ringde dig förra veckan angående praktik" Hon svarar: "Ja men vi kan börja kolla i kalender hur vi ska lägga upp att då" Haha, jag blev så jäkla paff, trodde vi skulle kanske ha ett litet samtal eller nåt, men så blev det inte! :)  Så några dagar i vecka 7 och vecka 16, kommer jag befinna mig på La Classe i Skövde! Ser verkligen framemot detta! :)

Och imorgon är det äntligen dags, då börjar streetdancen i Lidköping! :) Är både nervös och så jäkla ivrig till att börja så det bara spritter i hela kroppen på mig! :) Och sen blir det även frukostbuffe med J på stadshotellet, sen skola några timmar, sen vid fem går bilen mot Lidköping för att fika med en annan J innan dansen! :)

Hej på er!

Då var det måndag igen..

Helgerna bara springer iväg, usch! Men har haft en toppen helg. I fredags hade vi självstudiedag så tog en lång sovmorgon, så skönt! :) Sen var jag i skolan en sväng för att slipppa stressa med mina mattor denna veckan. Lördagen blev det Jönköping med C och J! :) Hittade allt jag behövde på Ikea, så nu känns lägenheten lite mer hemtrevlig! Ska bara få upp mina tavlor så är allt klart! Har beställt en tavla med ett motiv på New York till köket, så jag hoppas den kommer i veckan! :) Söndagen gjorde jag inte för mycket, hade tvätt tid så det var mest vad jag pysslade med.

Och idag har jag varit i skolan hela dagen och nu är snart båda mina mattor klara! :) Ska försöka lägga upp lite bilder på dom. Har även börjat planera för nästa projekt, och det blir ett rutigt skjort tyg i svart, rött och vitt. Ska bara försöka hitta en lösning till min bindning då den helst ska bara innehålla två färger, men jag tror att jag har en lösning! :)

Fick veta igår att jag kanske ska få besök vecka 8 av min kära vän E! Det ser jag framemot! :)

Nehe, nu måste jag fortsätta rita skisser! Ha en trevlig kväll! :)

Första veckan avklarad!

Tiden går ju som alla vet väldigt fort när man har roligt! :) Det har varit segt att gå upp tidigt hela veckan, men kan bero på att jag är mer av en nattuggla! Råkade försova mig imorse! Men veckan har gått bra, fullt upp på en gång! Fast jag känner att jag behöver lite mer fart nu, blir ju så jäkla lat annars!

Och jag ska även börja dansa streetdance nästa vecka, det ser jag verkligen framemot! :) Sen blir det nog ett gymkort med, måste ta tag i min träning, funkar inte längre att bara gå i skolan och sen hem.

I helgen blir det ett besök till Jönköping med C och J! Ska bli roligt! :) Måste köpa en extra bäddmadrass till min säng, då den gått sönder i ett av hålen till sängbenen, så jag ligger numera på golvet! Inte mig emot, blev väldigt mysigt, men lite hårt mot ryggen bara.

På lovet fick vi i uppgift att rita två händer och två fötter. Min lärare A var inte riktigt nöjd med mina, förmodligen för att hon vet att jag kan bättre! Så nu ska jag sätta mig och rita lite! :)

Trevlig kväll! :)

Tillbaka till verkligheten..

Då var man på plats i Skara igen, kändes riktigt trist och lämna Karlskrona denna gången! Men men, måste tänka positivt, har ju bil nu så kan ju åka hem lite oftare eller åtminstone på mina egna vilkor, inga fler tågbyten här tack! :)

Det som däremot är skönt med att vara i Skara är att här har man sin egna lilla lya och slipper anpassa sig efter mamma och pappa hela tiden. Nog att jag älskar mina föräldrar, men har man väl flyttat ut så är det inte lätt och flytta in igen!
Men vi avslutade mitt besök med middag med bror min och hans flickvän, fruktansvärt rolig kväll! Var ett tag sen vi skrattade så gott allihopa! :)

Nu har jag plockat upp allt från min väska och städat hela lägenheten, vill så gärna slänga mig i sängen och bara sova, men måste plugga lite först! Sen får vi se om jag får besök ikväll med av J och L, vore himla trevligt! :)

Trevlig helg på er!


Plugg, plugg, plugg..

Ja efter två veckors vila från plugget så måste jag verkligen sätta fart då vi börjar igen den 10:e. Och turen har inte riktigt varit på min sida, då min symaskin inte ville fungera igår när jag skulle börja sy ihop mina trasor till mina mattor som jag ska börja med första dagen i skolan. Fick ganska mycket panik, men som tur väl va så löste det sig tack vare min kära vän A. Så nu syr jag för brinnande livet här hemma! :) 

Det är också lite skrämmande att inse att 3 veckors jullov snart har passerat, vart tar tiden vägen?! Men men 3 veckor är ändå bättre än ingeting alls! :) Nehe dags och gå tillbaka till mina trasor!


RSS 2.0