En bild säger mer än tusen ord.

 
Rotade igenom mina gamla digitalkamera häromdagen och passade på att föra över alla bilderna till datorn. Och jag fick mig några goa skratt och härliga flashbacks! :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kärlek!
 
 
 

Tuff brud i lyxförpackning.

 
Råkade precis komma över det här klippet och jag säger bara jäklar vilken tuff tjej! Jag blir så galet taggad när jag ser människor som är så fokuserade och verkligen går in för sin träning! :) 
 
 
 
 
 
 

Ha den äran.

 
Jaha idag kommer man ett steg närmare 30 och jag känner mig fortfarande som 20! Haha! :) Hektiskt dag som bestått av jobb, intervju och träning! Så just nu sitter jag här med världens överskotts energi och försöker komma underfund med hur jag ska spendera min kväll! Förmodligen ta tag i min fina tvätthög som ligger och väntar på mig! :) 
 
 
 
 
Klockren bild från helgens jobbpass! :) 
 
 
 

Vårkänslor.

 
Hur märkligt den än är så ja, jag har vårkänslor i kroppen och vintern har inte ens börjat här nere! :) Men ja så blir det väl när livet är på topp och man njuter av sin tillvaro för fullo. Helgen har bestått av jobb och afternoon tea med mina kollegor, super mysigt! :) Och ikväll delar jag även med mig av min favorit låt som just nu är Passanger's "You're on my mind". 
 
 
 
 
 

Kickboxning.

 
 
   
                         
 
 
Har lyckats få ena rejäla blåmärken efter mina kickboxnings pass den senaste veckan. 
 
 
 
 
 
Men jag är lika glad för det! :)   
 
 
 
 

Andra hand.

 
Den senaste tiden har bloggen kommit lite i skymundan. Mina tankar (och jag) har varit på annat håll. Men snart kommer jag tillbaka med ny energi i bagaget.
 
 
 
 

De senaste dagarna.

 
Har jag:
 
 
 
Unnat mig ett underbart armband från Glitter, som jag är så kär i.
 
 
 
Fyllt på i mitt sminkskafferie.
 
 
 
Njutit av naturens under. 
 
 
 
Försökt fota detta lilla vidunder, men... 
 
 
 
Han ville visst bara busa! :)
 
 
 
 

RSS 2.0