P3 i mitt hjärta.


Det tråkigaste med att bo här ute i Smedby är att jag inte får in P3 på min klockradio! Jag älskar verkligen den radiostationen! Dom kommer alltid ut med alla nya låtar innan alla andra, plus att man slipper reklam! Ljuvligt!
 
Därför bjuder jag idag på Brains out med Caotico och Tove Styrke, som jag hörde just på P3 i veckan. Love it!





"You don't know how to love, if you don't know how to fight"



Just nu..


denna låten på hög volym! 


 


Så jävla bra!



Sjukling.


Tröttare än tröttast. Sovit hela dagen. Jag hatar att vara sjuk och ligga i en säng och göra absolut ingeting. På grund av min sjukdom ska jag unna mig Ben&Jerrys. Half baked.

Hade konsert i tisdags. Strand. Borgholm. Fantatisk känsla att stå med micen i handen igen. Underbart är kort. 

Imorgon har MPS konsert. Hoppas jag är piggare imorgon så jag inte missar denna tillställning. 

Har ni hört Agnes senaste singel? 


 


Nu har ni det. Trevlig kväll på er.



Omringad.


Jag är verkligen omringad av fantastiskt begåvade människor! Därför tillägnar jag detta inlägget till två tjejer som bor i mitt hus och kommer från Karlskrona precis som jag. Dom spelar i bandet Frank Sylvester och jag inte haft tid att spana in deras musik förräns ikväll och jag kan ju inget annat än och bli helt såld! :) Lyssna och njut!






Segt..


De här två senaste dagarna har varit så sjukt sega! Förmodligen för att jag inte är riktigt hundra i kropp och själ! Ena minuten är jag skitpigg, skrattar och har mig, sen vänder det på en femöring och jag kallsvettas och hela kroppen bara lägger ner. Sjukt drygt! Antar att det bor ett litet virus hos mig just nu, men förhoppningsvis så stannar han inte så länge!

I helgen var det dags för våra första konserter! Det gick väldigt bra måste jag säga! :) Mamma och pappa kom upp för att spana in våran sköngsång och dom var väldigt nöjda! :)

Avslutar med en låt från Melissa Horns senaste album. Den heter "Under löven". Fantastisk låt, kan verkligen relatera till texten och känslan hon vill förmedla! Check it out!








My bad!


Ber om ursäkt för min dåliga uppdatering, men det blir lätt så när plugget tar över och man umgås med sina sköna classmates! :) Men jag mår bra och jobbar på för fullt! I helgen var jag hemma i Kalles en sväng för att gå på kräftskiva med 70-talstema! Så bjuder på några sköna bilder med våra fina outfits! :)




Broder och N! :)




Vem har snyggast rumpa, N eller F? ;)




Discodivan och porrproducenten! :)




M är duktigt nöjd med sina byxor som han sytt själv! ;)


 

Fina flickor! :)




N rättar till mustaschen! ;)




Jag och A! :)




V och M ser väldigt snygga ut tillsammans! :)




Syskonen Ström! :)


Bjuder även på en bild från gårdagen som spenderades tillsammans med min goda vän C-H!





Gick på stan för att hitta lite nya tröjor till honom och då passade jag på att tvinga på honom denna ful/snygga mössan! ;)



RSS 2.0