Så läcker soffa.

 
Hittade precis min dröm soffa. Vart finns den? Endast i Malmö. Ibland är det riktigt farligt och sitta på nätet och kolla runt efter möbler, kläder osv. För om man fastnar för något och den butiken inte har en webb-shop, ja då är man rätt körd. Som jag är, just nu, när det gäller denna soffan. Men ja, drömma går ju alltid! :) 
 
 
 
 
 

Lyckan är gjord.

 
I fredags fick jag beskedet att lägenheten är min! Finally! :) Som jag väntat och längtat, och nu är det äntligen dags! Så himla skönt! Flyttar redan den första oktober, så nu är det jag som hänger på blocket konstant för att hitta lite fynd. Vi har dividerat här hemma hur man ska göra, eftersom jag behöver ny säng, soffa, köksmöbler och soffbord osv. Får väl helt enkelt ta allt lite pö om pö. Livet blir ju sällan som man tänkt sig och just nu är jag bara så glad för att mitt liv tar sig åt rätt håll, vilket är framåt! :) 
 
 
 
 
 
 
 

Ja, jag lever.

 
Ja, jag lever. Däremot har jag spenderat de senaste 6 dagarna på jobbet! So, whats new? Jag fick inte tvåan som jag tittade på förra veckan, men hyresvärden hade visst en etta på lager som jag har tittat på ikväll och denna lägenheten var typ tio gånger bättre! Gamla tapeter från 50-60 tal som jag blev blixterförälskade i! :) Ny spis och även ny kyl och frys plus balkong och badkar! Jag säger bara: JACKPOT! :) Så imorgon blir det jag som ringer hyresvärden och hoppas att denna lägenheten blir min! :) 
 
 
 
 
 Ni får gärna hålla en tumme eller två för mig! :) 
 
 
 
 

Den 25:e oktober.

 
 
 
 
Då var det klappat och klart. Den 25:e oktober ska jag göra högskoleprovet! :)
 
Wish me luck!  
 
 

På gatan där jag bor.

 
Idag har jag varit på en lägenhetsvisning och jag hoppas innerligt att jag får den! Himla mysig och framförallt perfekt storlek! :) Min tanke var först att jag skulle ha en etta, men för femhundra kronor extra, kan jag lika gärna unna mig en tvåa. Jag har alltid varit lite emot tvåor innan, just för att jag är ensam och behöver inte så mycket utrymme. Men ja, den här lägenheten fick mig visst att tänka om. Så nu får vi se om jag får den eller inte. Håll tummarna! :)
 
 
 
 
 

I min tomteverkstad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite bilder från helgen. Jag är grymt dålig på att komma ihåg och ta "före&efter" bilder. Sen var jag så grymt sugen på att fotografera i svartvitt så ni hade inte sett så stor skillnad oavsett vad jag fotograferat! ;) Brickan och piedestalen har jag än så länge bara slipat, och assietterna håller jag på och målar om.
 
Fortsättning följer.  
 
 
 
 

Ju äldre.

 
 
 
Ju äldre man blir, dessto mer ro i själen får man. 
 
 
 
 

En missbedömning.

 
I fredags råkade jag missbedöma avståndet mellan mitt finger och klingan på våran skivmaskin. Resultatet blev lite av ett blodbad men inga större skador. Mitt plåster är nästan pinsamt stort med tanke på hur litet mitt sår är. Men det var det enda sättet för att få stopp på eländet. Så jag har haft lite svårigheter i helgen med mina projekt, men det kommer lite bilder på det jag kunde åstadkomma iaf! :) 
 
 
 
 
 

RSS 2.0