6 av 10.

 
Jag är just nu inne på mitt sjätte paket av näsdukar, bara för idag, där emellan har det även varit några servetter vid nödsituationer. Det är jag som numera är Rudolf med den röda mulen och när jag pratar så, ja ni kan nog gissa lite själva hur jag låter, nasalt är bara förnamnet. Vi får se vad morgondagen har och erbjuda, förhoppningsvis mindre snor med tanke på dagens förbrukning av näsdukar.
 
Något som ändå varit väldigt positivt idag, solsken. Detta underbara solsken som spred sig över hela himlen. Fick mig att längta efter våren och sommaren! :) Snart är dom här båda två, tiden går fort, vi går ju in i februari redan imorgon! Därför bjuder jag på en bild från sommaren 2012 när jag var på Öland med mina föräldrar! :)
 
 
 
 

Wide awake.

 
 
 
 
I'm wide awake. I was in the dark. I was falling hard, with an open heart.
I'm wide awake. How did I read the stars so wrong?
 
I'm wide awake. Now it's clear to me, that everything you see, ain't always what it seems.
I'm wide awake. I was dreaming for so long.
 
I wish I knew then, what I know now. Wouldn't dive in, wouldn't bow down.
Gravity hurts, you made it so sweet. Until I woke up, on a concrete.
 
 

Sjukling.

 
Efter en fantastisk helg som spenderats i goda vänners lag, så har jag lyckats gå och bli sjuk! Halsont, snuvig näsa, ett huvud som bankar av smärta och värk i hela kroppen. Soffläge hela dagen igår och idag, typiskt! Jag som tyckte jag hade pälsat på mig för fullt i lördags, men icke! Fast vi hade en riktigt roligt förfest och utekväll så ska väl inte klaga egentligen! :)
 
Nu ligger jag här och väntar på att "Hart of Dixie" ska börja, säsongsavslutning idag, så hoppas på ett riktigt spännande avsnitt eftersom det är min favoritserie! :)
 
 
 
 
Trevlig kväll på er! :)
 
 

Fina ord.

 
Jag har bara gått in i nästa rum. Jag är fortfarande jag och du är du. Vad vi var för varandra tidigare är vi fortfarande för varandra. Tilltala mig med mitt vanliga namn. Tala till mig på samma sätt som du alltid har gjort. Förändra inte din röst. Gör den inte extra högtidlig eller fylld av sorg. Skratta åt samma saker som vi brukade skratta åt. Låt mitt namn höra till vardagslivet, som det alltid har gjort. Uttala det i lätt ton utan spår av någon skugga. Livet är likadant som det alltid har varit. Dess betydelse har inte förändrats, det fortsätter oupphörligt. Varför skulle jag vara borta bara för att du inte kan se mig? Jag väntar på dig under en tid, någonstans mycket nära dig, alldeles runt hörnet. Var lugn allt är i sin ordning.
 
 
Tyckte denna texten var så fin, så var tvungen och dela med mig av den! :) Ikväll är det jobb och bio som står på schemat! Ni har säkert hört talas om EGO, den ska vi se ikväll och jag är väldigt förväntansfull! :)
  
 
 

Nej.

 
Idag har jag besökt arbetsförmedlingen för första gången på 8 år. Och jag vet inte vad som hände, men blev så sjukt taggad på att söka jobb och visa för mig själv att jag kan minsann få jobb trots att det är svåra tider och hög arbetslöshet! Ni får gärna hålla en tumme åt mig emellanåt! :)
 
En låt som jag spelar sönder just nu, är Norlie & KKVs senaste singel "Nej". Jag såg när grabbarna uppträdde på P3 guldgalan och vann priset för "Årets nykomling", och deras framträdande var över förväntan från min sida. Lyssna gärna på låten här! :)
 
 
 
 

Varm i hjärtat.

 
"Bodywork lover" är en låt av Noonie Bao, en svensk artist fick jag veta idag, jag hade lätt chansat på England efter att jag hört henne på radion. I vilket fall, fruktansvärt mysig låt och den gör mig alltid så glad och varm i hjärtat, och jag brukar dansa runt lite ungefär som Noonie gör i videon när jag hör den! :)
 
 
 
 

En tjej mellan två jobb.

 
Måste underhålla sig så gott hon kan, så här kommer fler bilder från gårdagen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Effekt.

 
 
 
 
Spanat in P3 guldgalan och upptäckt en ny effekt på min kamera. Bra lördag.
 
 

Vårt begär.

 
Jag analysera och går igenom varenda liten detalj. Jag förstår varför jag inte såg det. Hela hösten har jag varit så betagen av mina känslor för dig. Hela hösten och vintern har jag gått runt och hoppats. Så pass att jag har inte insett vad som pågått mitt framför mina ögon. Och när jag tänker efter så har det pågått ända sen i somras när vi träffade varann.
 
När jag fick mitt besked om att jag kommit in på folkhögskolan i Nyköping, sa du inte ens grattis, för den enda du tänkte på i just det läget, var dig själv.
 
De senaste 4-5 månaderna har du hört av dig två gånger, och inte en enda gång har du frågat hur jag mår.
 
Du har varit i Karlskrona två helger i rad, och inte någon av gångerna har du velat träffa mig. 
 
Något du inte vet är att när jag fick mailet om att jag kommit in i Nyköping, så började jag gråta, men inte av lycka, utan förtvivlan. För att för första gången i mitt liv så ville jag satsa på kärleken istället för mig själv.
 
Under dem här 4-5 månaderna så har jag så gärna velat rätta till mitt misstag som gjorde att jag sårade dig. Att jag totalt glömt bort att det var just de det var, ett misstag.
 
Om jag hade åkt till Växjö, så hade jag velat träffa dig.
 
Du har hela tiden bara tänkt på dig själv, så pass mycket att du har glömt bort mig. Och jag har hållt kvar, när jag bara borde släppt taget.
 
Du har ett begär av uppmärksamhet och jag ett av kärlek. Och våra begär har lett oss till där vi är idag.
 
Jag klandrar inte någon av oss, utan jag är bara jäkligt ledsen. Ledsen för att jag inte längre står ut med ditt uppmärksamhetsbehov. Ledsen för att jag inte längre står ut med mitt kärleksbehov.
 
Jag var tvungen att ta ett beslut. Ett beslut som jag tog på egen hand och som jag hoppas kommer leda till det bättre, för oss båda två.  
 
 

I'm coming out.

 
Ibland krävs det rätt ord, från rätt person, för att man ska inse att man håller just på att göra samma gamla misstag som man alltid gör. Jag jagar småsmulor, när jag är värd en hel limpa! Dålig liknelse, jag vet, men jag tror att ni förstår vad jag menar! Så nu sätter jag ner foten mot mig själv, för jag är värd mer än det här!
 
 
 
 
Och vilken låt passar inte bättre än Dianas Ross "I'm coming out".
 
 

Imorgon.

 
 
 
 
Imorgon ska jag få mysa och umgås med mitt söta busfrö och hennes man.
Något jag verkligen ser framemot! :)
 
 
 

Beroende?

 
De två senaste helgerna har jag varit ledig från jobbet, och idag kliade det något så kopiöst i fingrarna på mig, så jag var bara tvungen och ge mig ut och fotografera. Det blev inte så många bilder eftersom det är så fruktansvärt kallt ute! Däremot har jag insett att det är dags för mig och invenstera i en systemkamera, blocket nästa! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Laddar.

 
Inför veckans tredje styrkepass med "Hell yeah" av Kurd Maverick. Enjoy! :)
 
 
 
 

Duktigt förvånad.

 
I princip hela hösten och vintern har jag lyssnat på en låt som heter "Losing you" och eftersom att P3 spelar det ganska flitigt så har jag inte brytt mig om att lägga till den i någon av mina Spotify listor. Och när jag idag i vanlig ordning hörde den på radion så höjde jag ett extra snäpp och fick då veta att det är Beyoncés lillasyster som gjort låten. Jag blev riktigt paff för hon kör en helt annan stil än sin storasyster. Så här kommer "Losing you" med Solange! :)
 
 
 
 

Nytt år, nya möjligheter.

 
 
 
 
Då var det dags för år 2013! Visst är det ganska roligt att man ofta starta det nya året med att ligga lite sådär halvbakfull, i en soffa, hela dagen, komiskt! :)
 
Mitt nyårslöfte är att jag ska känna mig fri och fantastisk som människa, precis som jag gör på den här bilden! Så gott nytt år till er alla! :)
 
 
 

RSS 2.0