Taggad tjej.

 
Idag har det varit en väldigt lång dag på jobbet, så nu sitter jag här för att tagga inför mitt styrkepass! :) Efter mitt grymma pass i söndags så kändes det verkligen i kroppen och jag är så nöjd med att jag är på väg åt rätt håll! Och jag var så pass nöjd att jag till och med tog en helkroppsbild för omväxlings skull! :)  
 
 
 
 
 
 
Ha en trevlig kväll! :) 
 
 
 
 

Lärdom.

 
 
Någon sa en gång till mig att vissa människor inte är menade att följa med en på hela vägen genom livet, utan att vissa människor bara är menade att ge en lärdom för en viss tid för att sen släppa taget och gå vidare. Det här är något jag har börjat tro på väldigt mycket eftersom att jag ända sen 2009 har mött oerhört många nya människor som har kommit och gått.
 
Våran tid tillsammans var kort, men intensiv. Jag har aldrig velat ge så mycket av mig själv till någon förut. Tack vare dig insåg jag att ensam är stark, men att två människor är en enad kraft som är större än något annat. Jag hade glömt bort hur det kändes att alltid ha sin bästa vän brevid sin sida. Din omtanke och vänlighet fick fram sidor hos mig som jag inte längre trodde att jag hade kvar. 
 
Din envishet och intelligens fick mig att våga visa alla mina starka sidor och jag släppte rädslan för att inte våga slå någon på fingrarna. Din förmåga att bjuda på dig själv skapade en trygghet och jag behövde inte skämmas för den jag är. Din kärlek fick mig att springa till dig istället för ifrån dig. 
 
Tyvärr kom verkligheten ikapp mig och gamla minnen från förr gjorde att jag inte längre kunde gå framåt. Sen dess har inget varit sig likt mellan oss. För när man bara känt varandra ett tag så uppstår en rädsla och man kommer till insikt att man inte känner varandra så väl som man tror. 
 
Våran historia tillhör den korta versionen. Vi har båda betett oss ganska illa mot varandra den senaste tiden på grund av din envishet och min stolthet och vi kommer förmodligen inte ha någon kontakt med varandra i framtiden. Men jag hoppas innerligt att om vi stöter på varann, att vi båda två minns tillbaka på den tiden när vi var en enad kraft.
 
 
 
 

Du är underbar.

 
När en kund kommer in och säger: "Hälsa din chef att du är helt underbar!", då kan man inget annat än att få världens största leende på läpparna och tänka för sig själv "ja, det är jag fan ta mig!" :) Gjorde hela min dag och jag kan ärligt säga att en måndag har aldrig varit så här fin! Tack! :) 
 
 
 
 
 
 
 

Hur...

 
tar man sig upp när ens förtroende blir förlorat om och om igen? 
 
 
 
 
 
 
 

250 squats, check.

 
Jag har ju glömt bort och berätta att jag äntligen kommit upp i mina 250 squats på 30 dagar! :) Jag har sett att övningen har gett resultat och den passar verkligen utmärkt för mig som har haft problem med höften. Så jag kommer fortsätta med mina squats men i kombination med vanliga benböj med tillhörande vikter!
 
Jag är även uppe i 2 veckor utan godis och dylikt! :) Måste erkänna att första veckan började jag småäta andra saker som inte innehöll socker, men nu är jag på banan igen och det känns riktigt gutt! :) 
 
 
 
 
 
 
 
 

De senaste dagarna

 
har bestått av... 
 
 
 
 
Gottefrukost.
 
 
 
 
Present från min vän E. 
 
 
 
 
Filmmys med mor min.
 
 
 
 
Rea klipp. 
 
 
 
 
Hundvakt åt Ozzy.
 
 
 
 
Som kom lite väl nära kameran! :) 
 
 
 
 
Fortsatt jobb på min bränna.
 
 
 
 
Överraskade min mormor (som fyllde år förra veckan) med en handplockad blombukett.
 
 
 
 
Och hon fick även lite jordgubbar med vispegrädde.
 
 
 
 
Mormors fina rosor. 
 
 
 
 
Vi tog även en liten promenad vid dom gamla trädgårshusen. 
 
 
 
 
 
 

Imponerad till max.

 
Första gången jag såg detta klippet höll jag på att smälla av! Killen är så sjukt begåvad och det är så snyggt hur dom lägger till bakgrund efter bakgrund! Ni bara måste se detta! :) 
 
 
 
 
 
 

Sommaren 2013.

 
 
Efter att jag hörde Avicii's nya singel igår, så vill jag nu säga att sommaren 2013 har officiellt börjat! :) Den här låten kommer spelas överallt, av alla, dygnet runt, sommarplågan nr 1! Love it! :)
 
 
 
 
 
Trevlig helg på er! :)
 
 
 
 

Topp 3.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Music is my remedy. 
 
 
 

Tillbaka till vardagen.

 
Efter en sjukt trevlig helg tillsammans med goda vänner är man nu tillbaka till vardagen! Helgerna går alldeles för fort som ni alla vet, och denna helgen var fylld med grillning, mys och alkohol! :) 
 
De två senaste dagarna har jag jobbat i kallskänkan och det är verkligen full rulle, då det är studenten denna veckan! Så det snurrar bra i mitt huvud, med tanke på allt som ska in, men jag kör på så får det blir vad det blir! Roligt är det iaf! :) 
 
 
 
 
Karlskrona i mitt hjärta. 
 
 
 
 

Kan jag få ett vittne?

 
 
 
 
 
Innan dig var allting tyst. 
 
 
 

30 dagar.

 
Ber om ursäkt för min dåliga uppdatering, har lapat för mycket sol och jobbat så bloggen har kommit lite i andra hand! :) Jag har iaf bestämt mig för att ta mig an en ny utmaning och denna gången blir det 30 dagar utan godis, läsk, chips, kakor, glass m.m. Kommer nog bli tufft eftersom att man unnar sig väldigt mycket gott under sommaren, men skam den som ge sig! ;) 
 
Igår hade jag telefondejt med min vän F, som jag inte har pratat med sen vi slutade skolan förra våren! Två timmar flög förbi som ingeting och jag hade nog kunnat prata i minst två timmar till, men jobb som står på schemat idag, så det fick sängen till slut! 
 
Så dagens låt vill jag tillägna till F och det fick bli "I remember you" med Skid Row!
 
 
 
 
 
 
Trevlig helg! :) 
 
 
 

Traktor & tacos.

 
Glömde ju berätta att i söndags spenderade jag dagen med mina nya arbetskamrater! :) Vi tog färjan ut till Aspö där våran skjuts stod och väntade, nämligen den här: 
 
 
 
 
 
Det är inte varje dag man får åka traktor släp för att att kunna ta sig fram! :) Dom hade även gjort en fin skylt, som jag inte hann ta kort på, där dom hälsade oss välkomna till fästingarnas ö! Mycket festligt och vi hade en väldigt trevlig kväll med grillning, lekar och en väldigt god tårta till efterrätt! :) 
 
 
Igår och idag har jag varit ledig! Så det blev till att lapa lite sol igår tillsammans med min vän K. Man får ju passa på innan sommarschemat börjar, för sen blir det inte mycket tid över! På kvällen blev det lite tacos och häng på K's balkong! Himla mysigt! :) 
 
 
 
 
 
Jag lovar, hon är gladare än vad hon ser ut ;) 
 
 
 
 

Helgens pics.

 
 
 
 
 
Denna vanten får en att känna sig riktigt välkommen. 
 
 
 
 
Ett öde skjul i skogen som är gjort av flera dörrar. 
 
 
 
 
Solnedgångar från skidbacken slår aldrig fel.
 
 
 
 
Jag fick även sällskap av denna lilla krabat.
 
 
 
 
Ett tappert försök till att zooma in solens sista strålar. 
 
 
 

Lördag.

 
Trots att klockan ringde redan 04.30 imorse så har dagen varit väldigt lärorik och fylld med skratt! :) Slutade redan vid 12 idag, riktigt lyxigt, så det blev en liten tripp på stan för att sen åka hem och sova ut lite.
 
Ikväll blir det myskväll, köpte en film när jag gick på stan, som heter "Wanderlust" med Jennifer Aniston och Paul Rudd i huvudrollerna. Jag har sett intervjuer om den på tv, så håller tummarna för några goa skratt! :) 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0