Fredag.

 
Måste säga att denna dagen har varit i särklass den sämsta dagen på länge! Det började egentligen redan igår kväll, små skit grejer som jag har en förmåga att störa mig på. Usch, nej nu får det vända tycker jag! Försöker peppa mig själv (snart dags för lång promenad och styrka!) med Royal Republis sköna låt "I must be out of my mind" och hoppas på en bättre kväll! :) 
 
 
 
 
 
 

Love me again.

 
 
 
 
 
Know I’ve done wrong, left your heart torn.
Is that what devils do?
 
Took you so long, where only fools gone.
I shook the angel in you!

Now I’m rising from the crowd.
Rising up to you!

Feel with all the strength I found.
There's nothing I can’t do!
 
I need to know now, know now.
Can you love me again? 
 
 
 
 

Ledig.

 
Idag har jag varit ledig från jobbet och jag har tagit det väldigt lugnt! Körde mitt första pass (på egen hand!) i kallskänkan igår så jag var rätt slut när jag kom hem! 
 
Så jag startade dagen med en långpromenad och sen styrka i form av armar, mage och rygg och det gick fin fint! Sen har jag bara tagit det lugnt, njutit av dom fina dofterna från våran syren, busat med min prins och fångat kvällens sista solstrålar, himla mysigt! :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
Någon råkade visst trassla in sig lite! :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha en trevlig kväll! :) 
 
 
 

Seg måndag.

 
Efter en helg full med jobb, försovning, grillning och utgång så kan ni nog lista ut att jag är duktigt seg idag! Det sved rätt bra i ögonen när klockan ringde 04.30! :( Men jag har haft fantastiskt roligt och mysigt, så jag ska inte klaga egentligen! :) 
 
Fredagen var det jobb mellan 10-19, sen var det till och skynda sig hem för att vila inför nattens jobbpass på Statt. Och jag råkade visst somna lite för hårt, så kl 22.15 ringer mamma och lyckas väcka mig, och säger omsorgsfullt: "Du vet att du ska vara på jobbet om ungefär 2 timmar?" Panikslagen hoppade jag ur sängen och in i duscen! Som tur väl var så kom jag i tid! :) 
 
Lördagen sov jag ut för att sen spendera eftermiddagen/kvällen tillsammans med J&Y ute på Verkö för att grilla och mysa vid havet. Super trevligt och testade även ett nytt recept på marinad till min kyckling, kanel och sirap, grymt gott! :) 
 
Sen åkte jag tillbaka till Kalles för att möta upp K&F på Fox and the Anchor, för att avnjuta några cider. Spontana utgångar är det bästa! Och vi hade en riktigt lyckad kväll! :) 
 
Nu slappnar jag av efter kvällens träning med lite gitarr. Jag håller på att försöka lära mig "Free Fallin" med John Mayer! Underbar låt och den får avsluta kvällens inlägg! :) 
 
 
 
 
 
 
 

Trött tjej säger hej.

 
Inatt kommer jag verkligen sova gott. Gick upp halv fem imorse, för att börja jobba kl 06.00! Efter jobbet blev det till att klippa brorsan inför hans Sthlms visit som äger rum i helgen. Sen vart det hem och packa för att sen åka hem till brorsan igen, ska låna deras lägenhet denna helgen! :) 
 
Slängde i mig lite mat för att sen ge mig ut på en kvällspromenad med min vän K. Efter våran "lilla" promenad på 1h och 45 minuter så var det ju dags för mina sqauts, 130 stycken! Kommer bli fin träningsvärk imorgon! ;) Och nu pustar jag äntligen ut och gör mig redo för sängen! 
 
Lång dag på jobbet imorgon och sen på natten är det dags för lite mingelfotografering! Kommer förmodligen bli fullt ös, då Karlskronas studentbal äger rum imorgon! :) 
 
Så nu är jag som säger god natt till er och hoppas att ni får en toppen helg! :) 
 
 
 
 
 
 
 

Give me love.

 
 
 
 
 
Give a little time to me or burn this out. 
 
We'll play hide and seek, to turn this around. 
 
All I want is the taste that your lips allow.
 
My my my my, oh give me love. 
 
 
 

My heart is a flower.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fantastiskt fina blommor från våra äpplaträd som jag fotade igår! :) 
 
 
 
 

Söndag.

 
Haft en riktigt mysig och rolig helg! Fredagen var jag hemma och tittade på filmen "Nära och kära" med Meryl Streep, Uma Thurman och Bryan Greenberg i huvudrollerna. Jag brukar alltid kunna alla mina filmer utan och innantill, men det var så längesen jag såg den, så jag blev faktiskt lite överraskad emellanåt med vissa scener som jag totalt glömt bort! :) 
 
 
 
 
 
 
Lördagen blev det till att lapa lite sol på förmiddagen för att sen spendera kvällen tillsammans med några av mina tjejer! Vi hade det himla trevligt och avslutade kvällen med en utgång! Trots att det var dåligt med folk ute så blev kvällen riktigt lyckad! Mycket dans, skratt och allsång! :) 
 
Vi spanade även på Eurovision finalen och jag får ta och gratulera Danmark till vinsten! Min favorit var däremot Ukrania och deras låt "Gravity"! :) 
 
 
 
 
 
 
Idag har jag inte gjort många knop, mest suttit vid datorn och lyssnat på musik, då det regnar ute! Får se om det blir till och ta fram löparskorna lite senare för en kvällspromenad, då jag börjar jobba redan kl 06.00 imorgon! Så jag kan behöva en god natts sömn! :) 
 
 
 
 
 
 
 

Första veckan.

 
Imorgon har jag jobbat klart min första arbetsvecka! Det har verkligen gått snabbt och jag känner redan att det mesta flyter på av sig själv, skönt! :) Det har även blivit mycket träning denna veckan, då det har varit så härligt väder! :) Man vill ju gärna ut i friska luften efter att man stått inomhus en hel dag.
 
Och idag när jag var ute på min promenad, så dök Empire Of The Sun's nya singel "Alive" upp i mina hörlurar och jag blev så sjukt taggad! :) Den har något visst över sig, sen är ju dom jäkligt coola i sig själva! Spana in videon här! :) 
 
 
 
 
 
 
 

Squat challenge.

 
Jag förmodar att dom flesta av er har hört talas om Squat challenge? Igår fick jag iaf ett litet spontant ryck och bestämde mig för att jag ska anta denna utmaning! :) Så jag började lite lätt igår med 55 squats, sen ska det bara öka tills jag når 250(!) squats på 30 dagar! Jag är sjukt taggad och känner att detta kan passa mig väldigt bra just nu i och med att min höft spökar lite! Så håll tummarna för mig! :) 
 
 
 
 
 
 

Helgen och första arbetsdagen avklarad.

 
Helgen blev väldigt lugn och skön. Fredagen spenderade jag min kväll tillsammans med chipsen, chokladen och så var vindruvan med på ett hörn! :) Ibland behöver man svulla riktigt ordentligt. 
 
Lördagen blev det middag hemma hos K. Kyckling á la LCHF style, riktigt gott! :) Sen blev det lite smarrig kladdkaka till efterrätt, även den efter LCHF's koncept. 
 
Idag har jag haft mitt första pass på Cityhallen i Kalleskrona och det gick väldigt bra måste jag säga, alla min fingrar var hela när jag kom hem efter en dag i charken! :) Fick även beröm av dom andra tjejerna, kul! 
 
Nu sitter jag här och varvar ner lite till en sjukt skön låt jag hörde på P3, medans jag stod och lagade mat. Den heter "Watch Out For This (Bumaye)" och det är Major Lazer feat. Busy Signal, The Flexican & FS Green. Lite sommar och reggae feeling är aldrig fel på en måndag! :) 
  
 
 
 
 
 

Minnen.

 
Tidigare denna veckan satt jag och kollade igenom gamla klipp från förra året när jag bodde i Kalmar. Det är så läskigt att 1 år kan gå så fort och att det redan har gått 1 år sen jag flyttade hem! För inte och tala om allt som har hänt under detta året! Vinden vänder snabbt! :)
 
Idag har jag iaf skickat i mina kompletteringar för hösten 2013. Hoppas verkligen att mitt snitt höjs lite, jag spenderade inte många dagar i skolan när jag gick i gymansiet, tyvärr! Mycket har förändrats sen dess, idag ska folk vara glada om jag lämnar böckerna överhuvudtaget! I vilket fall får ni hålla tummarna för mig! :) 
 
 
 
 
 
 
 
Sometimes it's hard to follow your heart.

But tears don't mean you're losing.
 
Everybody's bruising.
 
Just be true to who you are. 


 

Kiropraktor.

 
Eftersom att jag har haft problem med mina höfter nu ett bra tag, så var jag idag och besökte en kiropraktor för första gången. Och gud vad skönt säger jag bara, kände mig som 10kg lättare efteråt! :) Så nu är jag jämn i båda mina ben, något jag är ovan vid så jag höll på att snubbla på vägen ner till bilen! :) 
 
Resten av dagen har jag spenderat i solen! Lika bra att passa på, för nästa vecka ska jag börja lära mig alla rutiner inför sommarjobbet! Sen blir ju energin på topp tack vare alla D-vitaminer! Något man även blir när man höra denna grymma remixen av "Danza Kuduro"! :) 
 
 
 
 
 
 

Mörtsjöåsen i mitt hjärta.

 
 
Efter en 2-dagars helg så unnade jag mig lite lugn och ro i Mörtsjöåsen som ligger ungefär 10 minuters bilfärd från mitt. Och vilken dag jag fick! :)  
 
 
 
 
Mitt paradis.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lekte lite med min självutlösare på kameran. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avslutade dagen med att lägga mig på min sten och njuta av strålande solsken. 
 
 
 

Underbara vår.

 
Vilken härlig vecka! Solen har varit framme varenda dag/kväll och vårkänslorna sprudlar som aldrig förr! :) Igår var jag och hämtade ut mitt schema inför sommaren och gud vad jag är nöjd! Jag kommer mestadels jobba dagtid, några få lördagar, inga söndagar, plus att jag kommer få 8kr mer i lön i jämförelse med förra året! Underbart! :) 
 
Ikväll blir det ett glas vin eller två, tillsammans med min vän K. Måste ju fira lite! ;) Hoppas ni får en toppen kväll allihopa och en trevlig helg! :) 
 
 
 
 
 
 
 

Du borde ge dig av nu.

 
Idag har mina grymma brudar äntligen släppt sin senaste singel! Låten heter "Du borde ge dig av nu" och är fantastiskt bra! Så lyssna, dela och framförallt njut! :) 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0