Nej nej nej nej nej nej nej.

 
Tycker det har varit lite väl mycket nej från Nyköpingsborna nu. Nu vill jag ha ett JA!
 
Som tur är vet jag att jag inte är ensam, kollar man min facebook så ser man att en del av mina förra klasskamrater har samma problem. Så imorgon ska jag slänga ut ett mass sms till mina nyblivna klasskamreter och se om det är någon mer som är lägenhetslös så kanske man kan dela. För jag är så trött på "tyvärr, den är redan uthyrd". Ettor är verkligen en bristvara, precis som studentbostäder, skärpning tack!
 
Har för övrigt varit i Kalmar idag och myst med A och C, väldans trevligt! :) Blev en tripp på stan och Ikea, givetvis. Fick med mig ett durkslag, en vinkaraff och en ny mugg med mig hem. Så nu behöver jag bara en lägenhet som dom kan bosätta sig i, KOM IGEN NU NYKÖPING! :)
 
 
 
 
Lite små lökig video, dock sjukt bra pepp låt! Precis vad jag behöver! :)
 
 
 

Hänger inte riktigt med.

 
Idag har jag nog inte riktigt varit mig själv. Krossade fel varor och började prata engelska med två svenska kunder? Haha, usch vilken dag! Men ibland måste man ju ha såna här dagar, för om allt skulle gå rätt hela tiden hur kul skulle man ha det då? Det är såna här dagar man kan le åt i efterhand! :)
 
 
 
 
Idag är sån dag när jag saknar tiden på Högalid lite sådär extra. Vetenskapen att man alltid hade vän precis utanför dörren. Och om man behövde sjunga ut sina känslor vara det bara att knacka på någon annans dörr. Någon annans dörr hade jag behövt idag för och kunna sjunga ut mina känslor. Men idag för jag nöja mig med och lyssna på Thomas istället! :)  
 
 
 
 
 

Ingen press.

 
Har ju glömt berätta för er att jag kommit in i Nyköping, blev oerhört chockad när jag läste mailet så jag visste knappt vart jag skulle ta vägen! :) Och jag har nu 24 dagar på mig att försöka hitta nån form av boende. Just nu går det lite trögt, jag hoppas att det vänder så småningom! Eller rättare sagt, det ska vända! Håll gärna en tumme eller två för mig! :) Skrev precis till min vän F att jag känner ingen press, ingen alls! ;) Haha!
 
Annars ser jag framemot min sista veckan på Konsum och min London visit som äger rum den 23:e augusti! :) Denna sommarn har verkligen bara rusat iväg, har i princip inte gjort nåt annat än och jobbat hela tiden! Så i helgen var min första lediga helg på 5 veckor, så den firade jag med E på Stakholmen med ett glas vin och en mumsig pizza! :)
 
Hittade en ny favorit låt idag med min favorit artist Thomas Stenström, tyvärr finns den inte på Youtuben men kolla gärna in den på Spotify. Låten heter "Skall aldrig mer få bränna mig".
 
 
 
 
I hela mitt liv så har jag väntat på att någon ska ge mig den där känslan.
 
Har famlat och ramlat på alla sätt men faller jag nu så ska jag landa rätt.
 
 
 

Heldag på Öland.

 
 
 
 
Startade dagen i Borgholm på Ebba's Café
 
 
 
 
Det blev rosmarinerad kycklingfilé med potatisgratäng. Mums.
 
 
 
 
 
Grym inredning hade dom med.
 
 
 
 
Vi besökte en spansk konstnärs utställning.
 
 
 
 
Pappas favorit var den stora tavlan.
 
 
 
 
Men när det var dags för och ta kort ville han bara äta sina nötter. Mamma dör nästan av skratt som ni ser.
 
 
 
 
Vi besökte även stranden vid Djupvik.
 
 
 
 
Jag blev som en tio-åring igen och plaskade i vattnet.
 
 
 
 
Pappa tog en tupplur.
 
 
 
 
Mamma posar glatt för kameran.
 
 
 
 
Det bästa ryggstödet man kan ha.
 
 
 
 
Bland alla dessa stenar lyckades jag hitta en formad som ett plektrum.
 
 
 
 
På Djupvik har man regler och hör sen.
 
 
 
 
Sista anhalten innan hemfärd.
 
 
 
 
Pappa var måttligt road.
 
 
Tack för idag, slut för idag! :)
 
 
 

RSS 2.0