Helgen som passerat..

har varit toppen mysig! :) K och E var här hela helgen och hälsade på! Så detta är nog den mest fartfyllda helgen jag haft sen jag flyttat hit! :) haha! Tjejerna kom på torsdag eftermiddag, tog dom hela 6 timmar, dom körde fel några ggr! ;) Så torsdagen blev det bara en massa prat och planering för resten av helgen. Fredagen fick dom komma och hälsa på mig i skolan, sen blev det lunch på Thairesturangen här i Skara, sen åkte vi vidare till Lidköping för att fika och träffa J och S! Supertrevligt, det var längesen vi skrattade så tillsammans! :) Lördagen blev det Skövde för lite shopping, lyckades hitta ett par skor, ett par jeans, en mysig stickad tröja och lite annat smått och gott, väldigt nöjd! Sen på kvällen var det som jag visade upp mina skills i köket för att sen njuta av Melodifestivalen tillsammans med mina fina flickor! Och det blev även en liten ostbricka till detta! Mums! :) Söndagen blev det minsann hotellfrukost, fint ska det va! För att sen säga hej då :( Så jag är väldigt nöjd med min helg!

Är även stolt att jag klarat av min första vecka av kontraktet, känns grymt bra! Nu ska det bara hålla i sig! ;) Och idag var det ju tillbaka till skolan som gällde och vad kommer jag på när jag är halvvägs framme om inte att jag glömt min skiss till min matta, så under lunchen är det jag som får traska hem igen, annars kommer jag ju inge vart! Men jag börjar seriöst undra vart jag har mina tankar ibland, då jag börjat bli väldigt glömsk den senaste tiden? Hmm.

Nehe, åter till mitt pyssel! :)

Ger mig ett leende på läpparna!


Hall före:




Hall efter:





Detta är kanske en tredjedel av alla mina bilder jag tog när var ute och reste, som numera pryder min hall så fint!
Grymt nöjd är jag! :)

Game on!

Haft en toppen helg hemma i Karlskrona med vänner och familj! :) Lunch, fika, middag och Melodifestivalmys! Tog emot lite när man skulle tillbaka till Skara, men på nåt sätt var jag ändå väldigt positiv när jag väl var framme, det är ju trots allt bara 3 månader kvar! :) Dock kommer jag sakna min fina lägenhet oerhört mycket! Jag har lagt ner mycket tid och kärlek på denna lya! Men men, kommer flera!

Idag var man tillbaka till skolan efter en veckas uppehåll och som vanligt är det bara full fart som gäller! Ska försöka jobba undan så mycket som möjligt innan helgen, för då får jag ju besök! :) Myspys!

Något jag även gjort idag är att jag har slagit vad med S i min klass! Från och med idag tills vi slutar skolan, har jag och hon godis förbud! Vi har till och med skrivit ett kontrakt! Så nu är det game on! Vinnaren får äran, förloraren får flyttstäda den andres lägenhet! Bra deal va? ;) Haha, usch jag utan choklad i 3 månader, kommer bli tungt men jag är sjukt peppad och ska fan ta mig lyckas!

Nehe, åter till plugget! Hej på er!




Vårat kontrakt som numera är uppsatt på mitt kylskåp! Sååå laddad! :)


Ingen motivation..

Nej usch och fy! Jag har fått i uppgift att rita fem modeller med hela plagg men just nu har jag ingen lust att prestera! Det tråkiga är att jag har ideer och vet precis hur jag vill att mina modeller och kläder ska se ut, men jag orkar inte ta tag i pennan och börja rita! Så jäkla trist, men men nu får det vara så, det är tur att uppgiften inte ska in än. Men bara för att göra nåt denna dagen så har jag ritat lite annat istället, provade att rita en manskropp för första gången och jag är duktigt nöjd med resultatet! :) Annars har jag bara försökt varva ner min kropp dessa två dagar. Var så upp stressad förra helgen och jag fick varken sömn eller ro :( så fick ta igen det nu.

Imorgon blir det hemfärd till Karlskrona och det ska bli mys! Ingen dag innehåller någon planering, utan jag kommer ta allt som det kommer! Lite svårt och planera nåt när jag inte har någon mobil heller! :) Så det blir att rota fram en gammal nalle som jag kan ha tills min är lagad och klar!

Nehe, om jag skulle ta och packa min väska så jag har allt färdigt tills imorgon! :) Trevlig kväll och helg! :)

Kass start på dagen!

Ja denna dagen började verkligen inte bra! Min praktik i Skövde började idag och jag var uppe med tuppen. Kommer ut till bilen och vad händer? Jo jag får inte in nyckeln i låset, så tar fram tändarn och värmer på lås och nyckel. Efter en kvart ger jag upp! Springer upp till lägenheten för att kolla busstider och får då se att jag missat bussen precis för att komma i tid, och måste därför ta en senare buss och tänker, "jag kan ju ringa på bussen och säga att jag blir sen" men hur ska jag kunna göra det när jag inte har någon mobil?! Så jag får stampa in på La Classe 10 minuter försen! Som tur var så visste inte K som jobbar på La Classe att jag skulle komma, så jag blev en trevlig överraskning! :) Och så tröstade hon mig med att "ja ibland måste man ju ha såna dagar med" :) Så då andades jag ut! Haft en super trevlig dag, med jätte härliga människor! Ser framemot att åka dit imorgon igen! :)

Helgen har varit lugn och mysig! Var i Lidköping på dagen i lördags och fikade med J, sen på kvällen kom C och J över, så det blev en storslagen middag och melodifestival! Och vi blev alla lite irreterade när vi fick se att Sanna Nielsen gick vidare, tråk låt! Söndagen kom P och P över på en kopp kaffe! Har inte träffat P på ett år, sjukt! Men vad vi skrattade och "tjötade"! ;) Så det får bli en besök till Kalmar till våren känner jag!

Nu ska jag slänga mig på soffan, känner att jag är en liten slagen hjälte idag! Ha en trevlig kväll! :)


Kliar så i mina fingrar!

Har börjat spana in lite påbyggnadsutbildningar inom textil och gud vad det kliar i mina fingrar! Nu har jag även hittat utbildningar utomlands också! Sååå sugen! Los Angeles i ett halvår eller ett år, hade inte varit helt fel faktiskt! ;) Men just nu riktar det åt en folkhögskola i Västervik, till att börja med! :) Sen får vi se vart vinden för mig! Åhh, kli kli kli kli!

Var duktigt trött när jag kom hem idag, så det blev en powernap på en timme, sen ringde mamma och väckte mig med: Men lilla gumman, är du så trött? :) Och jag svarar: JAAAA mamma! Pyssla om mig, snälla! Så jag lär förmodligen bli rätt bortskämd när jag kommer nästa helg! YES! ;) Ringde även min kära vän A igår för att berätta om min hemkomst och att hon skulle lämna en lucka för mig! Ser jag framemot! :) Åhh, så ska jag givetvis får träffa min lille tusse vovve, mys!

Imorgon blir det Lidköping för att träffa J för en fika! Sen på kvällen blir det middag och Melodifestival med en annan J och C! :) Kommer bli en bra helg!

Nehe, dags för en film eller två! Ha en trevlig helg! :)



Denna sköna böna ska jag träffa nästa helg! :)





Sista väven



Ja, här har ni skissen för min sista väv jag ska göra i skolan. Ska göra en dörmatta i plockväv, och nej den är inte till mig utan till min bror! ;) Jag visste verkligen inte vad jag ville göra, förutom att testa något nytt, och då kom jag på den här iden. Dock tyckte min lärare att uppgiften var lite för liten, jag höll inte med då jag bara gjort stora projekt innan! Så vare sig jag vill det eller inte, så måste jag göra två mattor. Har ingen aning hur den andra mattan ska se ut, men fundera på att använda samma mönster men göra döskallen i andra färger kanske. Vi får se hur det slutar helt enkelt! :)


Ny vecka, nya tag!

Denna helgen sprang verkligen iväg! Men gud vad roligt jag har haft! Fredagen var det ju dags för lite klassfest, jag vill ha fler, många fler! :) Satt och pratade hela kvällen, spelade spel och drack gott, kan inte bli annat än succe! Och jag tror jag kan utnämna mig själv lite till klassens clown. Vi spelade nämligen ett spel som heter Våghals, så jag är numera Kebab Lotta, Pingvintjejen. Och så har alla fått veta hur mycket jag älskar sås och att jag dammsuger naken, ja vad ska man säga! Jag rekommendera verkligen Våghals för en fredag/lördag kväll med alkoholförtäring på schemat! :)

Lördagen var jag ganska seg, så jag låg på sängen hela dagen! Sen på kvällen åkte jag över till C för att kolla på Melodifestivalen! Och ni som känner mig vet ju att jag inte tål katter, C har två stycken, men jag sa jag tar tablett så kommer det inte vara några problem. Och det var det inte heller, tills det visade sig att en av katterna bestämt skulle vara hos mig, oavsett hur många gånger matte slängde bort henne! Haha! :) Till slut orkade ingen av oss bry oss utan hon fick helt enkelt ligga vid min sida och gnida sig mot mig. Sötnos till katt! :)

Söndagen var det plugg hela jäkla dagen, så typiskt mig att börja med en tenta två dagar innan den ska in! Men men, jobbar bäst under press har jag hört att det kallas! :)

Denna veckan ser ut som alla andra, skola skola skola skola! Väva väva väva väva! Så ja det finns nog inte så mycket mer att berätta tror jag!

Hej på er!





Fullt upp!

Ja denna veckan har det varit fullt upp med min nya väv! Började inte så bra, men igår så släppte det, skönt! :) Som jag tidigare nämt så var det många trådar som gick sönder i början och efter ett tag tappar man ju tålamodet. Men det är så det kan gå när man börjar en ny väv, det tar ett tag innan man kommer in i det. Mina trådar är väldigt tunna med och eftersom att jag gör ett rutigt mönster, så måste alla rutor vara exakt lika stora. Och jag har inte direkt världens bästa tålamod, men det är bara till och lära sig.

Och igår var det även dags för veckans streetdance pass, grymt! :) Denna gången gick det lite bättre och vi fick även gå ner på golvet och göra lite rörelse. Så idag är min kropp lite mör, men det blev en promenad efter skolan ändå! :)

Annars har jag väl inte så mycket mer och berätta, imorgon ska vi träffas upp lite med klassen, dricka lite vin och prata en massa strunt hemma hos J! :) Sen på lördag blir det plugg hela dagen, sen på kvällen kommer förmodligen J och C över för att titta på den första deltävlingen i Melodifestivalen! :) Myspys!

Något som är väldigt härligt är att det börjar bli ljusare ute, både på morgonen och på kvällen, gillas starkt! Men jag själv har nu mera gått över till den mörka sidan, vad det betyder får ni veta så småningom! ;)

Trevlig kväll och helg på er! :)



Mitt nuvarande projekt! :)

RSS 2.0