Radioactive.

 
 
 
 
Jag älskar verkligen den här låten! :) Den passade mitt humör perfekt idag! 
 
 
 
 

Nostalgi.

 
Idag när jag var ute och promenerade så gick jag förbi min gamla mellanstadieskola och kunde inte låta bli och stanna när jag såg den här lappen på ena dörren. 
 
 
 
 
Jag kommer ihåg så väl när vi skulle ha disco, man ville verkligen att alla skulle komma, även äldre elever som egentligen inte fick komma in. S:et ni ser i mitten var himla viktigt och kunna, skönt och se att vissa saker inte förändrats. Danstävling var ju också ett måste.
 
Harlem Shake är väl vad jag skulle vilja kalla "det senaste" ;) annars tror jag att vi bjöd på ungefär samma underhållning. Å jag måste säga att det var himla mysigt och se den här lappen och minnas tillbaka tider från förr! :)
 
 
  

Söndag&måndag.

 
I söndags blev det scones bak tillsammans med min kära mor, pappa var med givetvis bjuden, dock närvarande han bara när det var dags och äta upp dom! :)
 
 
 
 
Eftermiddagen spenderades tillsammans med Julia Roberts. Hennes karaktär i "Pretty Woman" är så härlig! :)
 
 
 
 
 
Min gamla teddybjörn fick vara med på ett hörn, då han är bosatt i soffan där jag brukar ligga och kolla på film.
 
 
 
 
 
Min lille vovve tyckte minsann att jag skulle ägna min tid åt honom istället för Julia, så i ren protest la han sig utanför mitt rum.
 
 
 
 
 
Och jag kan till en viss del förstå honom, solen sken på rätt bra. Och vilken hund vill inte vara ute då!
 
 
 
 
 
Idag har städat mitt rum, då det behövde bli lite ordning på torpet, framförallt denna avdelningen då nagellacken stod i en stor klump. Nu väntar gitarren på mig. Ha en trevlig kväll! :)
 
 
 

Underbart!

 
Startade dagen med en lång morgonpromenad med min lille going till hund! Strålande solsken och fin vit snö, kan inte bli bättre! :) Jag har även fått bra besked, så nu är det bara upp till mig själv och ta steget. Jag tänker att jag ska gå in med inställningen att det är en bra erfarenhet, oavsett om jag går vidare eller inte! :) Och här kommer en liten ledtråd för va det är jag ska göra! ;) 
 
 
 
 
 

Vive la France

 
Igår hittade jag en väldigt spännande jobbansökan. Jag tror verkligen att det jobbet skulle passa mig och förhoppningsvis får jag svar på mina frågor inom en snar framtid, isf är den 11:e april ett viktigt datum och då får ni gärna hålla tummarna för mig! :) 
 
Nu blir det Noonie Bao och ett litet dancemoment av lycka för mig själv! Ha en trevlig kväll! :) 
 
  
 
 
 

Tid för mig själv.

 
Igår unnade jag lite tid för mig själv med hjälp av ansiktsmaks och te. Jag har varit lite stressad och orolig den senaste tiden för jobb och pengar, vilket bidrar till att kroppen och hyn också blir drabbade. Så det fick bli lite Nivea Nourishing Honey Mask och Kobbs Sörgårdste, och det var precis det jag behövde!
 
Min hud var så len och fin efteråt och jag känner mig nu lite lugnare! :) Plus att det bästa med Niveas masker är att dom är tvådelade, något som underlättar när man sällan behöver använda en hel förpackning.
 
 
 
 
 
 
Bild lånad från Google. 
 
 

Tack och lov.

 
Efter mycket om och men, är min nya header äntligen på plats! :) Kände att det var dags för en förändring och jag är himla nöjd med resultatet! :)
 
Och under tiden jag satt och krigade igår så hittade jag en gammal låt med The Pussycat Dolls, som jag lyssnade konstant på innan jag skulle ge mig ut på min långresa år 2010. "I hate this part" heter den och ni kan lyssna på den här! :)
 
  
 
 
 
 
 

Ny header?

 
Ja, idag skulle jag laddat upp en ny header, men då jag var för snabb på att ta bort den gamla, glömde jag bort och kolla mina gamla inställningar, suck. Så just nu är jag heada lös. Helgen spenderades på det här viset. 
 
Fredag: 
 
 
 
Egengjord varm choklad när den är som bäst. Den är även mixad med lite kanel, blev himla gott.
 
 
 
 
Coops egna cookies är så sörens goda ska ni veta. 
 
 
 
 
Behövde peppa mig själv då jag numera måste sitta inomhus för en sträckning i fotleden. Så målade mina naglar  blåa, med hjälv av ett lack som jag köpt på Gina Tricot. 
 
 
Lördag: 
 
 
 
 
Spenderades med goda vänner och massa gott. Vi kollade på filmen "Think Like A Man" som jag starkt kan rekommendera till er. 
 
 
Söndag:
 
 
 
 
Idag har jag försökt ordna en ny CV bild, and here's the winner. Hoppas ni haft en toppen helg!
 
 
 

Picture time.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag måste säga att jag blir lika förvånad varje gång min lille digitalkamera (Pentax Optio A20) levererar såna här fina bilder! :)
 
 
 

Mycket och stå i.

 
Dom senaste dagarna har det varit lite fullt upp! Hade en jätte mysig dag/kväll uppe i Kalmar i lördags. Det blev många goa skratt, mycket sång (givet), lite tårar och avslutningsvis värmande kramar. Det var precis vad jag behövde! Man skapar ett visst band och en trygghet när man delat så mycket med varandra, så kärlek till er! :)
 
Och eftersom att jag var på återträff så missade jag melodifestivals finalen för första gången på kanske 10 år, och nej jag är inte ledsen för det! Hade radion på, på vägen hem så fick givetvis höra när Robin Stjernberg vann, gratulera! Idag vill jag däremot dela med mig av Yohios bidrag "Heartbreak hotel". Texten har fått en helt ny innebörd för mig den senaste tiden, så här kommer den! :) 
 
 
 
 

Pepp pepp!

 
Efter morgonens samtal är jag så sjukt pepp! Det känns som att en vändning är på väg och jag bara njuter! :) En fantastisk vecka med mycket mys i goda vänners sällskap! Och imorgon blir det Kalmar för återträff med mina fina högalidare! :) Underbart! Och dagens låt till ära blir Oskar Linnros nya singel, "Hur dom än". Ha en trevlig helg! :) 
 
 
 
 
Tänker aldrig mer ha fötterna på jorden.Tänker aldrig mera gå med tunga steg. Jag ska göra det, fast ingen verka tro mig. För den enda vägen uppåt nu är ner. 
 
 
 

Min stora favorit.

 
 
 
 
Som jag har väntat på en ny dunderhit från Alicia Keys och äntligen är den här! :) Jag fullkomligt älskar den! Pianot, beatet och uppbyggnaden i slutet! 
 
 

Ord och inga visor.

 
 
 
 
Hos familjen Ström på Idrottsstigen är det ord och inga visor som gäller när det serveras kladdkaka! Framför allt mellan mig och pappa, eftersom att det är vi som är dem stora socker monstrena i familjen! Och eftersom att jag tyckte att han tagit en bit för mycket i söndags, så var jag ju tvungen och säga ifrån! ;)
 
 
 
 
Tips! Om ni vill testa något nytt, ta i lite Marabou mjölkchoklad och rostade mandelflarn i degen, det blev riktigt smarrigt när jag gjorde det i helgen! Toppa gärna med någon frukt eller bär också, physalis var himla fint till! :)
 
 
 

Förnyelse förnöjer.

 
I helgen bestämde jag mig för att det var dags och förnya min gamla jeansskjorta som jag köpte på H&M för ett par år sen. Sagt och gjort, så var det bara och ta fram nål och tråd. Hittade en snygg turkos och en härlig guldbrun tråd som jag hade hemma. Och nu har jag "broderat" sömmarna på axlarna, bröstet och ryggen. Resultatet ser ni här! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det som göms i snö kommer upp i tö.

 
Letade efter gamla anställningsbevis i min gaderob igår. Jag hittade inte det jag sökte, men däremot fann jag något helt annat.
 
 
 
 
Tydligen ställde jag upp i Säljö face-VM 1996. Jag önskar det fanns bilder på detta ögonblick, för om jag kan gissa rätt så var säkert mitt ansikte långt ifrån läckert! ;)
 
 
 
 
 
 
Något som även skedde år 1996 var att jag och mina fina fotbollstjejer briljerad på Lyckå cup. Vi visade tydligen prov på fint fotbollskunnande och framförallt så sköt vi mycket vilket lönar sig inomhus, enligt reportern Jerry Nilsson.
 
 
 
 
När man börjar första klass på Rödebyskolan så får man tydligen en sån här fin skrikig neonrosa keps. Frågan är om jag var så här glad när jag fick den, eller...
 
 
 
 
Om jag kände mig grymt cool. Jag hoppas på det sistnämnda. Trevlig helg på er! :)
 
 

RSS 2.0