Wish me.

 
Önska mig stort lycka till, för imorgon är det dags för mig att göra högskoleprovet för andra gången i mitt liv! :) Väldigt många "för" i den meningen, haha men ja ja så kan det bli! Jag är iaf sjukt taggad och jag har fått njuta av två hela lediga dagar(!) innan det dags för avspark och det har varit så guld värt ska ni veta! Nu ska jag ta tag i alla mina "måsten" (fixa matlåda, packa osv.) annars kommer jag bara fastna här framför datorn! Ha en fantastisk dag allihopa! Och till er som också ska skriva högskolprovet imorgon, STORT jäkla lycka till! :) 
 
 
 
 
 
 
 

Våren nalkas.

 
Eller rättare sagt, jag nalkas! Ursäkta min frånvaro, har inget bredband i lägenheten så dom få gångerna jag uppdaterar bloggen, är när jag är hemma hos mina föräldrar, som jag är ikväll! :) Imorgon vankas det dop för min fina brorson, Sigge, jag är så sjukt stolt över att jag ska vara fadder åt detta lilla knyte! :) 
 
Annars är det mycket vårkänslor i luften, jobbet rullar på och snart är det dags för mig att söka till högskolan igen! :) Håller tummarna för att det går vägen i år! Och just nu sitter jag här och kollar igenom lite gamla bilder, jäklar vad fort det här året har gått säger jag bara! Det är nästan lite svårt och ta in känner jag! 
 
Ja ja, nu ska ta och lämna datorn och vila mitt lilla huvud (det gick lite vilt till igår när jag städade) så numera har jag ett fint litet sår i min hårbotten! Aj, är bara förnamnet! 
 
Ha en trevlig kväll nu allihopa! :)
 
 
 
 

RSS 2.0