Jullov.


Fantastiskt skönt och få vila lite, men ja jag är redan uttråkad av ledigheten och vill inget annat än och åka tillbaka till skolan. Man gör ju sällan något vettigt när man är ledig, fast jag har hunnit med och träffa mina fina vänner! :) Fika och middagar har avlöst varandra, härligt!

Julen var väldigt mysig, trots sjukdom och utebliven snö. Fick precis det jag ville i julklapp, pengar, smink och biljett till Bandit Rock Awards i Stockholm! Jag och brorsan som ska åka dit tillsammans, grymt! :)

Imorgon blir det bio med K och F. The Stig-Helmer Story! Trailern får ju filmen och se väldigt lovande ut! :)





Idag råkade jag även hitta en ny favorit artist! "Isak Strand & The Resin Band", lyssnat på deras album "You and me and yes you two" på Spotify hela kvällen. Sjukt skön musik! Bjuder på en av deras låtar "Pick me up".






Oj då!


Det är ett tag sen jag skrev sist! Får skylla på att jag har fullt upp med konserter och födelsedagsfirande, så därför har väl bloggen kommit lite i skymundan. Får försöka bättra mig! :) Just nu väntar jag in jullovet som börjar på fredag! Tre veckors ledighet, fint! Kommer förmodligen bli sjukt rastlös efter ett tag, men det ska bli fint och komma hem till familjen och vännerna och veta att man har lite mer tid på sig att umgås och hitta på saker tillsammans! :)

Julkänslor då? Ja, det har man inte mycket av när det inte ens har kommit en minsta gnutta snö! Så det är det som står överst på min önskelista i år, får se hur mamma och pappa löser detta! ;) Men jag måste säga att årets julkalender överraskade mig minsann, fruktansvärt mysig med lilla Charlie som huvudkaraktär! :)

Annars går jag mest och längtar efter solen, brunbrända ben och vita tygskor, och nya äventyr! Man kan ju inte låta bli att börja fundera på vad man ska göra nästa år, och jag har verkligen ingen susning vad jag ska hitte på! Har börjat bli väldigt sugen på att ge mig ut och resa igen! Europa, Kina och Japan lockar som bara den! :)



RSS 2.0