Älven och Frank Sylvester.

 
Häromdagen var jag och spanade in Shorefestivalen som ägde rum i Kalmar. Mina kära vänner som spelar i Älven och Frank Sylvester var på plats och levererade underbar musik! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1.

 
Det är helt ofattbart att det redan gått ett år. På tisdag är det dags att återigen bege sig upp mot Växjö. Jag längtar! 
 
 
 
 
 

Ego boost.

 
Jobbade i lördags natt, och jag råkade visst sova lite för länge på dagen, så jag var super pigg när jag väl kom hem(!) vilket resulterade i att jag satte mig och lekte med kameran på mobilen! :) 
 
 
 
 
 
 
 
Grinchen kommer tydligen tidigt i år.
 
 
 
 
 
 
 
 
Coolast i city.
 
 
Duckface.
 
 
 
 
Hej! Mitt namn är Lotta och jag är 14 år! 
 
Puss på er! 
 
 
 

Förvirringen själv.

 
Just nu är jag så oerhört förvirrad och vet verkligen inte vilken fot jag ska stå på. Jag fick veta i fredags att mitt jobb har bara timmar och erbjuda från och med nu. Jag har kommit in på en sångkurs jag väldigt gärna vill gå. Jag har fått erbjudande om att flytta ihop med en kompis i Stockholm. Jag har hittat ett jobb för Ving som jag tänkt söka nu i veckan. 
 
Förstår ni varför jag är förvirrad? Sen har jag även fått ett förslag om att starta ett eget företag med en gammal kollega. Det är lite mycket just nu. Förhoppningsvis löser sig allt tids nog. 
 
 
 
 
Så länge vi är tillsammans, faller resten på plats. 
 
 

Myssöndag.

 
 
 
 

Grow old with me. Let us share what we see.

And all the best it could be.

Just you and I.
 
 
 

Stockholm.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Raukar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Semester.

 
Det märks verkligen att jag har semester då bloggen stått stilla i över en vecka! Sorry för detta! Jag började semestern med en vecka i storstaun Stockholm! :) Jag har haft det super trevligt! Spanade in Mando Diao på Gustav Adolfs torg och Miss Li på Gröna Lund. Hann även med en dansuppvisning på Sergelstorg, utgång på Patricia och ett litet dopp i Mälaren. Och lite där till! :) 
 
Nu är jag inne på vecka nummer 2 av min semester och det jag har gjort än så länge är sovit och tvättat! Imorgon blir det förmodligen en tur till Öland för att spana in deras Raukar som jag velat se i snart 2 år! Så håll tummarna för att vädret är på min sida imorgon!
 
 
 
 
 
 

Strand 2013.

 
Vilken avslutning jag fick på denna helgen! :) Många skulle nog säga att Strand verkligen levererade i söndags (vilket dom gjorde!) men jag enligt mig så blev kvällen fantastisk tack vare mina fina vänner som jag fick dela detta ögonblick tillsammans med! :) Så stort tack till er! 
 
Nu är det bara en vecka kvar på jobbet sen ska jag ha lite semster! :) Ska bli så himla skönt och få glida runt, slippa följa någon klocka och umgås med vänner och familj! :) Nu blir det däremot lite vila innan det är dags för en promenad och ett styrkepass! :) 
 
 
 
 
 

And I will make sure to keep my distance.

Say, "I love you," when you're not listening.
 
 
 
 

Äntligen helg.

 
Som jag har längtat efter denna helgen och fullspäckat schema har jag åstadkommit med! :) Ikväll börjar vi lite lätt med Oskar Linnros, imorgon blir det vin med min kära vän K och på söndag går bilen upp mot Öland för att avnjuta sista Strand för detta året! Och som Fergie säger: "A little party never killed nobody!" ;) 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0