Sovmorgon.

 
Jag vet inte hur jag lyckades, men igår kväll när jag ställde in min klockradio så ställde jag den på kl 5, precis som den skulle vara, men på nåt konstigt sätt så råkade jag göra så att den blev inställd på kl 6 istället. Härligt och vakna 24 minuter innan bussen går, neeej! Så det fick bli sovmorgon och bilen till skolan. Var rätt skönt! ;)
 
Och när jag satt i bilen imorse så råkade jag höra en ny låt med Will.I.Am och Britney Spears. Låten heter "Sream and shout" och har ett riktigt skönt beat som passar perfekt på förfesten. Så här kommer den! :) Trevlig kväll på er!
 
 
 
 

Mysmåndag.

 
Som jag ofta brukar nämna så är måndagar inte min favorit dag, men den här måndagen har varit himla mysig och bra! Startade morgonen med att tenta av två pianolåtar, sen blev det lunch- och fikamys med min söta olle! :)
 
Sen har jag även bokat in en helkroppsmassage på fredag, då jag fick presentkort i födelsedagspresent, ska bli så skönt! :) Och så har jag även bokat in en synundersökning nästa vecka, har börjat bli lite ljuskänslig i ögonen så har ibland svårt och läsa och titta på tv, plus att den är gratis då jag fick en kupong hemskickad i brevlådan, och det tackar man ju inte nej till, fattig student som man är! ;)
 
Ikväll slänger jag in en mysig låt med The Lumineers som heter "Ho hey". Hört den ett antal ggr på radion och jag blir alltid sådär härligt glad när jag hör den, så här kommer den! :)
 
 
 
 

1 månad.


Tror det eller ej, men nu är det bara 1 månad kvar tills min kurs på Linné är slut! Tiden går så rysligt fort och jag har ingen som helst aning om vad som händer här näst. Sökte lite jobb idag för skojs skull, så får vi se hur det blir. Hade varit skönt och jobba och tjäna lite pengar, har fortfarande inte hittat "den där" utbildningen som jag vill gå, så känns bäst och ta en paus, så får framtiden utvisa mitt nästa steg. 
 
Just nu håller jag på och testar ett nytt recept, so fingers crossed att det blir succé, för imorgon kommer mina kära vänner hit och firar att jag kommer ännu ett steg närmare 30! ;) Ska bli himla roligt! Musikquiz och lite lekar står också på schemat, och så blir det förmodligen utgång på det med!
 
Ikväll blir det ingen låt (nej jag är inte sjuk!) känner bara att jag har ingen låt som tilltalar mig just nu. Men hoppas ni får en himla trevlig helg! :)
 
 

Lycka.

 
Idag tänker jag ge mig själv en stor klapp på axeln! Jag har idag beställt en klänning till min födelsedag som äger rum nästa vecka, och eftersom att jag kände mig lite osäker på storlek, så drog jag fram måttbandet ur min lilla låda. Det visar sig att jag har sen 2010/2011, tiden jag bodde i Skara och studerade textil, tappat 3 cm över bysten, 5 cm runt midjan och 6 cm över stussen! :)
 
En riktigt skön boost för självförtroende, och väldigt härligt och veta att ens träning ger resultat! :) Det blir till och fira ikväll när K kommer på besök, med något riktigt gott till middag! Nu ska jag ner med näsan i blocket och skriva på mitt paper som ska in på söndag! Sen slänger jag in en skön pepp dänga med Katrina & The Wawes, här är "Walking on sunshine". Trevlig helg! :)
 
 
 
 

Love is all.

 
Igår fick jag höra några sanningens ord om mig själv. Och jag vet inte vad som var värst, det faktumet att man fick höra det, eller det faktumet att det är sant. Jag ser framemot fortsättningen på denna resa, även om jag samtidigt är lite rädd för förändringen som förhoppningsvis kommer ske. Vi får väl se hur det slutar! :)
 
Hittade igår även en perfekt låt som satte ord för känslan efter det jag fått höra. Och jag har hört den här artistens namn flera gånger och sett att folk lagt upp hans låtar, däremot har jag inte tagit mig tid för att lyssna på dom. Men det gjorde jag igår. Artisten är The Tallest Man On Earth och låten heter "Love is all".
 
 
 
 
Love is all, from what I've heard, but my heart has learned to kill. Oh, mine has learned to kill.
 
 
 

Motivation.

 
Finns inget värre än när man har en tenta och motivationen är som bortblåst! Jag kan ackorden i båda låtarna och vet hur dom går, men så fort jag börjar spela så tappar jag allt. Tycker att det låter illa och hittar inte melodin i texten. Jag avskyr såna här dagar, när man vill, men man hittar inte det rätta flowet, även kallat prestationsångest.
 
Så för att försöka koppla bort tankarna lite, sitter jag och lyssnar på "En apa som liknar dig" med Darin från årets säsong av "Så mycket bättre". Den där Olle Ljungström kan han minsann, fantastiska texter. Det behövs idag, och man tackar Olle och Darin, för det ljus som ni just nu skänker mig!
 
 
 
 
Jag är dina drömmar, den som aldrig säger nej. Jag är apan som liknar dig.
Jag är lyxvarianten, färgen i filmen om ditt liv. Jag är apan som liknar dig.
 
 
 

Jag hjärta phil.

 
Phil Collins är verkligen en av mina största idoler när det kommer till musik. Första gången jag hörde en av hans låtar var när jag och hela familjen var på Cypern och semestrade lite. Efter det var jag såld och hans låtar är det bästa botemedlet när man behöver få utlopp för sina känslor.
 
Och nu är den stora frågan, vilken låt ska jag lägga upp? Efter att jag kollat lite på Youtube, så bestämde jag mig för "In the air tonight". Det ögonblicket när trummorna kommer in, gör att hela ens kropp och själ tänder till nåt så kopiöst. Så här kommer den! :)
 
 
 
 

En sann oldie goldie.

 
Under denna veckan har jag lyckats vid två tillfällen att sätta igång radion precis när en av mina absoluta favorit låtar spelats. Och varje gång jag hör den blir jag alltid lika varm om hjärtat. Så fort jag hör gitarrerna börjar spela, så är det dags och höja volymen till max. Leendet på läpparna går från minimalt till maximalt. Pulsen ökar och rytmen tar över hela kroppen. Handen börjar hålla takten och följer musiken. Och till slut sätter rösten igång och allsången är ett faktum. Fantastisk att musik kan ha en sån stor påverkan på en! :)
 
Jag har själv gjort en cover på den här låten, som för övrigt är "Over my shoulder" med Mike & The Mechanics, när jag hade min avslutningskonsert på Högalid. Jag blev fruktansvärt nöjd med resultatet, dock har jag inte lagt upp den på Youtube än, utan den ligger fortfarande på min lilla dator. Får bjuda på den vid ett annat tillfälle, här kommer iaf orginalet! :)
 
 
 
 

RSS 2.0