True love.

 
 
 
 
 
Sometimes I hate every single stupid word you say.
Sometimes I wanna slap you in your whole face.

There's no one quite like you, you push all my buttons down.
I know life would suck without you.

At the same time I wanna hug you. I wanna wrap my hands around your neck.
You're an asshole but I love you, and you make me so mad I ask myself.
 
Why I'm still here, or where could I go? You're the only love I've ever known.
But I hate you, I really hate you, so much I think it must be...
 
True love. 
 
 
 

Öland 2013.

 
 
 
 
Vi startade dagen på Borgholms slott. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Beauty and the best. 
 
 
 
 
 
 
 
Ruben och Helena delade med sig av sin kärlek 1998. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hörde att det är jag som är dotter till självaste Elvis "The King" Presley.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lunch på Ebba's Cafe var givet.  
 
 
 
 
Sen besökte vi även Smyckeskrinet.
 
 
 
 
 
 

Vad sa du sa du.

 
"Ursäkta damen, men kan du hjälpa mig?" Jag tackar ödmjukats för att du som kund är så artig och kallar mig dam när du tilltalar mig, men ärligt talat, så gammal är jag inte! :) Dog lite inombords (av skratt) när jag fick höra detta.
 
I övrigt har jag haft en toppen dag, sovmorgon till kl 7 och allt på jobbet har flytit på som det ska, skönt! :) Imorgon blir det Öland med mamma och pappa, sen är det dags för mig att börja planera inför min semester jag ska ha i mitten på augusti! :) 
 
 
 
 
 
 
I try to hide it, but it's clear for eyerone to see. My face lights up everytime you're near. 
 
 
 

Ny kompis.

 
Fick mig en liten överraskning idag när jag kom hem från jobbet. Jag har tydligen fått en inneboende i köket. Han har byggt sig ett fint bo och verkar trivas alldeles utmärkt i kvällssolen som strömmar in genom fönstret. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bloody monday.

  
Jag vet att jag brukar tjata om hur mycket jag hatar måndagar och idag tänker jag göra det igen! Idag är nog den största faktorn att jag sovit så dåligt inatt. När klockan stod på 01.00, gav jag upp och reste mig ur sängen. Det är så fruktansvärt frustrerande när man inte kan somna! :( 
 
Och det blir ju inte bättre när man kommer till jobbet och det är lite smått kaos för vi är en man kort! Som tur väl var fick vi iaf en någorlunda ordning på skeppet, fortsättning följer.
 
Nu är det jag som ska vila lite i hopp om att bli på bättre humör, kvällen bjuder på pw med K och sen är det jag som bara ska gå och lägga mig i tid ikväll! 
 
 
 
 
 
Neeej jag är inte bitter. 
 
 
 

Fotostund har guld i mund.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She wolf.

 
 
 
 
 
There's a she wolf in my closet. I'm gonna open up and set her free. 
 
There's a she wolf in my closet. I'm gonna let her out so she can breath. 
 
 
 

2013 so far.

 
2013 har verkligen inte varit mitt år (än så länge). Tråkigheterna har följt varandra i ett segertåg och de senaste jag fick veta var verkligen droppen. Men istället för att bli arg, så tänker jag låta allt detta bara göra mig starkare.
 
Jag vet redan konsekvenserna av att gå runt och vara arg. Det är bättre att förlåta, gå vidare och lägga sin energi på dom människorna som finns där för dig och vara lycklig för det du har. För vi vet alla att "what goes around, comes around." ;) 
 
 
 
 
 
Jag är lyckligare nu. 
 
 
 

Family time.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I'm alive.

 
Ursäkta mitt dåliga bloggande mina vänner, det har varit mycket de senaste dagarna! Jobb, 50 års kalas, second hand shopping, kvalitetstid med vänner och familj, så bloggen har kommit i sista hand helt enkelt! :)
 
Annars rullar allt på! Håller just nu på och snackar ihop mig med en kille som brukar lirar på Foxen, så håll tummarna för att detta blir av! Min sångabstinens är väldigt hög just nu! Och idag när jag var ute och gick så spelade dom den här sköna låten på radion! :) 
 
 
  
 
 
 
 
 

Kaos.

 
Denna dagen har varit kaos, eller rättare sagt jag har varit kaos! :) En smörgås tårta som inte skulle ha lax, fick lax på sig vare sig han ville det eller inte. En mjölkfri landgång är ju inte så mjölkfri med vanligt smör på sig, eller hur? :) Och resten av dagen fortsatte i samma riktning, mina kollegor har skrattat rätt gott åt mig idag! Men jag bjuder på detta! :) Det blir så när man sovit på tok för lite! 
 
 
 
 
 
Snart får jag se dig live och jag längtar något oerhört. 
 
 
 

Sommarfest.

 
Helgen som gått har bestått av jobb och sommarfest! :) J&A bjöd på en riktigt rolig kväll fylld av mat, alkohol och givetvis en och annan lek. Mitt lag kom sist, men lika glad var vi för det, då vi bjöds på många skratt under loppets gång! Och det här två bilderna förklarar varför! :) 
 
 
 
 
 
 
 
Vi gick tipsrunda till lekarna vi skulle genomföra och frågan till den här leken var: "Vem är smidigast?" Inte det lättaste och få ner ett gummiband från pannan ner till hakan, så jag var mer än nöjd med min andra plats! :) 
 
 
 
 
En gruppbild var ju med givet! Här har ni hela tjejligan som förgyllde min kväll! :) 
 
 
 
 
 
Och en egobild får man ju inte glömma! :)
 
 
 

Glad tjej.

 
Idag har varit en sån dag där jag bara gått runt med ett leende på läpparna och känt att "vad nöjd jag är med mitt liv just nu!" :) Mycket är tack vare mina fina arbetskamrater! Så idag slänger jag ut en liten hälsning till er, ni är underbara! :) 
 
Sen känns det riktigt gutt och veta att jag numera ska bo i en kompis lägenhet medans hon är iväg, så 3 veckors egentid står på schemat! :) Så ikväll är det jag som njuter av tystnaden, för att strax hoppa in i duschen. 
 
En låt som jag lyssnar på just nu väldigt mycket är "Hur länge till" med Vapenbröder. Ett band som faktiskt kommer från Karlskrona. Tyvärr finns inte låten tillgänglig på nätet än, men den spelas för fullt på P4 här i staun! :) Så här kommer bara en liten teaser som finns på Youtube än så länge! 
 
 
 
 
 
 
 

Denna veckan.

 
Har jag känt mig ungefär så här: 
 
 
 
 
Och så här: 
 
 
 
 
 
 
Tur helgen är här snart för då kommer jag känna mig så här: 
 
 
 
 
 
 
 

Reminder.

 
Ursäkta mina dåliga uppdatering, men det har varit lite mycket den senaste tiden! :) Jobbat, tränat och hängt med fina vänner! Så jag kan glädja er med att mitt liv leker och jag mår riktigt bra! :) 
 
Idag har jag varit ledig, så unnade mig en "ta hand om mig själv dag". Jag har klippt mig, färgat ögonfransarna (bilder kommer senare) myst med E och gått på stan! Himla fint! :) Och på vägen hem fick jag en liten reminder!
 
Jag har en tendens till att glömma bort låtar emellanåt, trots att jag älskar dom över allt annat, så då och då brukar jag plötsligt höra dom på radion och glädjeruset som uppstår i kroppen är helt fenomenalt! :) Ni har garanterat hört den och jag hoppas att ni gillar den minst lika mycket som jag. Här kommer "When Love Takes Over" med David Guetta feat. Kelly Rowland. 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0