2 dagars ledighet.

 
Var ganska välbehövligt! :) Har visserligen mest sovit ut och tränat, men det är ändå rätt skönt och bara veta att jag är ledig, det är ingen som kommer ringa och fråga mig om jag kan hoppa in och jobba i ren panik, så skönt! :)
 
Igår hade vi minsann lite familjemiddag, mycket mysigt! :) Jag stod för både middag och efterrätt! Maten blev succe, men efterrätten var det lite dessvärre med! :( Hade läst i aftonbladet att kesella blandat med val av favorit bär, som man sen skulle lägga i frysen skulle bli lite som hemmagjord glass. Jag tyckte inte alls om det, blev väldigt isigt och smaken av bären försvann, vilket var så oerhört synd för det smakade så gott innan jag la in det i kylen! :( Men nu har jag iaf provat, så då vet man det till nästa gång! :)
 
I lördags satt jag och mina föräldrar och kollade på tv och råkade ramla över en Beyoncé konsert som dom visde på ettan. När jag var på audition i Nyköping och en av lärarna frågade ifall jag gillade att sjunga låtar av henne, så var svaret solklart nej! :) Haha, men det visade sig i lördags att hon hade minsann en låt jag gärna skulle vilja sjunga, så nu får jag äta upp mina ord! :) Denna låten heter "I was here" och är riktigt bra!
 
 
 
 

Antagningsbesked.

 
Då står det klart att jag är antagen till Växjö i höst, YES! :) Håller fortfarande tummarna för Nyköping, så får bli till att slänga iväg ett mail i veckan och se hur det går! Annars lockar Växjö väldigt mycket, fick en jäkligt bra känsla av den sångläraren! Så vi får se vart jag hamnar, men det ser ju lovande ut i vilket fall! :) 
 
Ännu en jobbhelg som ska passera! Känner att jag skulle behöva lite nöjes planering i min kalender och än så länge har mina planer för söndag kväll inte gått åt rätt håll, kanske för att det inte är meningen att jag ska åka till Strand helt enkelt, och när jag kollade i mitt schema så hittade jag en annan lucka! Så håller tummarna för att det går vägen då istället! :) Jag är ju trots allt en sån person som tror på ödet! :)
 
Det finns en låt just nu som jag verkligen inte kan sluta lyssna på! Hörde den för första gången på P&L och jag kan inte sluta lyssna på den, fantastisk text och pianot tillsammans med banjon, kontrabas, gitarr och trummor, enkelt men så jäkla bra! Så här kommer den igen! "Dust bowl dance" med Mumford and Sons. 
 
 
 
 

Ledig.

 
Efter fem jobbdagar, är jag ledig i en dag! :) Började dagen med en långpromenad sen ett styrkepass på det! Nu ska jag göra mig i ordning för att gå en sväng på stan och njuta av min ledighet! :)
 
 
 
 
Linnea Henriksson var en av mina stora favoriter när hon var med i Idol 2010 och hennes singel "Lyckligare nu" spelas flitigt på diverse radiokanaler och jag bara älskar den! :)
 
 

2 veckor.

 
Igår körde jag mitt första intervall pass på 2 veckor, måste säga att det gick väldigt lätt trots så långt uppehåll. Dagens styrkepass var det lite värre med! Fast det ska kännas när man vart borta ett tag! :) Var inte så lätt och träna när man var på P&L och veckan efter hade jag ju skaffat mig en fin förkylning. Men nu är jag igång igen! :)
 
  
 
 
Något som är ett måste vid ett träningpass är rätt musik, och vilken låt passar inte bättre om den här! :)
 
 
 
 
 

Laddar.


För fem jobbdagar. Och vilken låt passar inte bättre än den här:





Och till er semesterfirare, njut när ni hör denna låten på dansgolvet och shaka lite för mig med! :)



Du gör min dag.



 


Jag kan inte säga det på något annat sätt än att, du gör verkligen min dag! :)




Summering.


Midsommarafton skulle bli en kväll i lugnets tecken, då jag skulle jobba dan efter. Det blev raka motsatsen, dans på bordet och bakfyllan var ett faktum, men det var det lätt värt. Kvällen bestod även av allsång till denna fantastiska låt:





Så till Peace&Love veckan! Långa arbetspass, men dom har varit fyllda med mycket musik och trevliga människor, så vad gör det om man får jobba från 12 på förmiddagen till 2 på natten! :) Jag har varit på många spelningar och energin är på topp trots en förkylning som lagt sig på stämbanden! :) Bästa låten från festivalen blir nog den här:





Till något lite otippat som skedde på min tågfärd på väg hem till Kalles. Kollar bakom mig och ser en person som en gång i tiden sårat mig så djupt att jag inte visste hur jag skulle ta mig igenom det. Vilken känsla när man kan kolla på personen och sen vända sig om och bara skratta åt hela grejen, för samtidigt så spelar radion den här låten:






Gotta love fate! :) Trevlig kväll på er!




RSS 2.0